Zeildoek overkapping specialist

Bent u op zoek naar een hoogwaardige zeildoek overkapping? Bij Witte Breda bent u aan het juiste adres. Met meer dan 110 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van verandazeilen voor particulieren. We hebben al meer dan 2500 verandazeilen geproduceerd, wat getuigt van onze expertise en vakmanschap op dit gebied. Voor het vinden van een zeildoek overkappingbent u dan ook zeker bij ons aan het juiste adres. Bij Witte Breda hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom lassen wij onze zeilendoeken met behulp van hoogfrequente technologie waardoor er geen stiknaden aanwezig zijn. Dit resulteert niet alleen in een super strak uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat de zeilendoeken langer meegaan. Een zeikdoek overkapping wordt gemaakt uit één stuk doek, zonder gebruik te maken van losse stroken. Hierdoor wordt de spanning in het doek geminimaliseerd. Hierdoor kan het zeil strakker opgehangen kan worden.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen verandazeil

 • Tijdens alle seizoenen van het jaar optimaal gebruik van uw veranda
 • Extra kinderspeelruimte, rokersruimte of loungehoek
 • Geen katten of andere ongewenste dieren op de kussens van uw lounge set
 • Tijdens dat gezellig avondje met vrienden net wat langer buiten kunnen zitten
 • Duurzaam in gebruik door enkel gebruik van A-merk materialen

Zeildoek overkapping in perfectie

Bij Witte Breda streven we naar perfectie in elk aspect van onze producten. Door hoogfrequent lassen en het gebruik van één stuk doek, kunnen we zeilendoeken leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook langdurige prestaties bieden. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en vakmanschap die we in al onze zeilen stoppen. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze naadloze en strak opgehangen zeildoeken voor uw overkapping. We begrijpen dat elke overkapping uniek is en daarom bieden we een breed scala aan opties. U heeft de keuze uit oneindig veel kleuren en materialen. Daarnaast bieden we diverse opties zoals ritsen, tourniquets en extra ritsen om uw zeil in gedeeltes te openen. Op die manier kunt u de zeildoeken aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Bij Witte Breda krijgt u uitgebreid advies over materialen. We gebruiken alleen de beste materialen om duurzame en hoogwaardige zeildoeken te garanderen.

Zeildoek overkapping bestellen?

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? In onze showroom kunt u alle soorten opstellingen en voorbeelden bekijken. We tonen verschillende kleuren en opties, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Onze showroom is ook op donderdagavond tot 20.00 uur geopend, zodat u op een tijdstip dat u uitkomt langs kunt komen. We nemen graag de tijd om u vrijblijvend advies te geven onder het genot van een heerlijke kop koffie. Bij Witte Breda hechten we veel waarde aan tevreden klanten. Onze Google Reviews laten zien dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze zeildoeken en service. We streven ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze verandazeil heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Ons bellen kan van maandag tot vrijdag naar 076 – 57 11 648 of stuur ons een mail naar info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag of kom langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon