Door een raamzeil te kopen maakt u van uw overkapping een heerlijke plek op zowel regenachtige als zonovergoten dagen. Op de warme zomeravonden is het heerlijk om te genieten onder de overkapping. Maar in Nederland komen deze mooie zomeravonden helaas niet vaak voor. Kom daarom langs bij Zeilmakerij Witte, waar u een raamzeil voor uw overkapping kunt kopen.

Elke dag heerlijk genieten onder de overkapping door een raamzeil te kopen in Breda

Op mooie zomeravonden is het heerlijk vertoeven onder uw overkapping. Maar heeft u bijvoorbeeld uw familie of vrienden uitgenodigd voor een etentje? En had u hiervoor de overkapping in gedachten? Maar wat nu als het weer niet helemaal is zoals u wenst? Geen probleem, want door een raamzeil te kopen geniet u van een overdekt terras en houdt u de regen en wind tegen. Komt u hiervoor bij ons langs? Dan kiest u voor echt vakmanschap. Wij maken het raamzeil speciaal voor uw veranda, zodat u zeker weet dat het exact de juiste maten heeft.

Vraag een offerte aan

Bent u van plan om een raamzeil of scheidingswand te kopen? En wilt u daarom meer weten over onze producten of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een online vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons op 076 – 571 16 48. Wij geven u graag meer informatie.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Meest bekeken

  Zeilmakerij Rotterdam

  |

  Verandazeil Dordrecht

  |

  Serre zeilen Breda

  contact icon