Schaduwdoeken

Wilt u een schaduwdoek op maat laten maken om vaker en langer te kunnen genieten van uw terras? Door middel van schaduwdoeken kunt u uw terras afschermen van de zon om zo op hete dagen in de schaduw te kunnen zitten. Zeilmakerij Witte kan ook schaduwdoeken voor u maken die waterdicht zijn. Zo kunt u ook op regenachtige dagen gebruik maken van uw terras. Al met al maken schaduwdoeken uw terras stukken toegankelijker. Want of de zon nu schijnt of het regent, met schaduwdoeken van Zeilmakerij Witte kunt u altijd uw terras blijven gebruiken. Wij gebruiken de beste materialen en leveren altijd maatwerk.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Schaduwdoeken van Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte heeft zeer veel ervaring in de zeilmakerij branche. Ons bedrijf is in 1910 opgericht door de grootmoeder van de huidige directeur Rob Witte.
Wij produceren schaduwdoeken op maat en leveren altijd hoge kwaliteit. Met zorgvuldig vakmanschap en de nieuwe hulpmiddelen en productietechnieken maken wij schaduwdoeken voor u die aan al uw wensen voldoen. Zeilmakerij Witte levert dus altijd maatwerk. U kunt bij ons o.a. terecht voor waterdichte of waterdoorlatende schaduwdoeken, harmonicadoeken, windschermen en zichtschermen.

Wanneer u schaduwdoeken kiest bij Zeilmakerij Witte kunt u rekenen op:

Kom eens kijken in onze winkel

Zeilmakerij Witte beschikt ook over een showroom/winkel, waar u van harte welkom bent om onze schaduwdoeken en andere producten met eigen ogen te kunnen bekijken. Ook kunnen we u dan persoonlijk advies geven over onze schaduwdoeken. Zeilmakerij Witte is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag zijn we geopend tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar schaduwdoeken voor uw terras? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken door te bellen via 076 – 571 16 48, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Wij nemen binnen twee dagen contact met u op voor een prijsopgave op maat.