Schaduwdoeken

Wilt u een schaduwdoek op maat laten maken om vaker en langer te kunnen genieten van uw terras? Door middel van schaduwdoeken kunt u uw terras afschermen van de zon om zo op hete dagen in de schaduw te kunnen zitten. Zeilmakerij Witte kan ook schaduwdoeken voor u maken die waterdicht zijn. Zo kunt u ook op regenachtige dagen gebruik maken van uw terras. Al met al maken schaduwdoeken uw terras stukken toegankelijker. Want of de zon nu schijnt of het regent, met schaduwdoeken van Zeilmakerij Witte kunt u altijd uw terras blijven gebruiken. Wij gebruiken de beste materialen en leveren altijd maatwerk.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen schaduwdoeken

 • Bovenal zonwerend
 • Het materiaal is licht elastisch
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar
 • In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
 • Verschillende afwerkingen mogelijk
 • In elke denkbare vorm op maat te maken
 • A-kwaliteit materialen

Schaduwdoeken van Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte is een bedrijf in de zeilmakerijbranche met meer dan 110 jaar aan ervaring.
Wat we bij onze zeilmakerij in Breda willen laten zien is dat goedkoop niet altijd duurkoop is. Wij produceren schaduwdoeken op maat en leveren altijd hoge kwaliteit. Met zorgvuldig vakmanschap en de nieuwe hulpmiddelen en productietechnieken maken wij schaduwdoeken voor u die aan al uw wensen voldoen. Zeilmakerij Witte levert dus altijd maatwerk. U kunt bij ons o.a. terecht voor waterdichte of waterdoorlatende schaduwdoeken, harmonicadoeken, windschermen en zichtschermen. Tevens maken we schuifzeilen, verandazeilen, horeca terraszeilen, afdeknetten, spandoeken, hoezen, scheidingsgordijnen, beletteringen en doen ook (tent)reparaties.

Schaduwdoeken van Zeilmakerij Witte betekent:

Ja, ik wil Zeilmakerij Witte inschakelen!

Als u ons wilt inschakelen voor schaduwdoeken kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 076 – 571 16 48. U kunt ook een bericht per e-mail sturen naar info@wittebreda.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze schaduwdoeken heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.
  Kom gerust langs om onze schaduwdoeken, verandazeilen en andere producten te bekijken.

  Meer weten over onze schaduwdoeken?

  Heeft u interesse in schaduwdoeken van Zeilmakerij Witte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  contact icon