Hoogwaardige terraszeilen op maat voor de horeca

Bent u een horecaeigenaar en zoekt u naar een effectieve manier om uw terras of overkapping af te schermen? Dan bent u bij Zeilmakerij Witte aan het juiste adres. Onze hoogwaardige terraszeilen op maat bieden de perfecte oplossing om uw gasten het hele jaar door comfortabel buiten te laten zitten, zelfs bij wisselende weersomstandigheden.

Onze terraszeilen kunnen open gedeeltes van uw terrasoverkapping of veranda flexibel afsluiten, waardoor u altijd de gewenste bescherming kunt bieden. Of het nu gaat om regen, wind of kou, met onze maatwerk terraszeilen kunnen uw gasten genieten van een aangename buitenervaring. Onze zeilmakers werken met materialen van hoge kwaliteit en zorgen voor een perfecte afwerking.

Naast bescherming bieden onze terraszeilen ook esthetische voordelen. Ze zorgen voor een strakke en verzorgde uitstraling, waardoor uw horecagelegenheid er professioneel uitziet. Bovendien kunt u bij Zeilmakerij Witte rekenen op een persoonlijke service, snelle levertijden en scherpe prijzen.

Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en leveren horeca terraszeilen tegen betaalbare prijzen.
Voor terraszeil op maat bent u bij Zeilmakerij Witte aan het juiste adres!

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen verandazeil

 • Tijdens alle seizoenen van het jaar optimaal gebruik van uw veranda
 • Makkelijk te monteren en te verwijderen
 • Bestendig tegen warmte tot wel 60 graden.
 • In verschillende kleuren, uitvoeringen verkrijgbaar ook laten beletteren is mogelijk.
 • Duurzaam in gebruik door enkel gebruik van A-merk materialen

Terraszeilen horeca Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte is een bedrijf in de zeilmakerijbranche met meer dan 110 jaar aan ervaring.
Wat we bij onze zeilmakerij in Breda willen laten zien is dat goedkoop niet altijd duurkoop is. Dat laten we zien door producten af te leveren van hoge kwaliteit die toch zeer betaalbaar zijn. Onze terraszeilen en horeca windschermen worden daarom op maat voor u gemaakt van zeer duurzame materialen.

Bij het maken gebruiken we de modernste hulpmiddelen en nieuwste productietechnieken, gecombineerd met authentiek maat- en handwerk. Wij maken o.a. verandazeilen, (speciale) zeilen voor vrachtwagens en aanhangers. Tevens maken we schuifzeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen, scheidingsgordijnen, beletteringen en doen ook (tent)reparaties.

Horeca terraszeilen van Zeilmakerij Witte betekent:
 • Kwaliteit en vakmanschap sinds 1910.
 • Een mooie, strakke afwerking.
 • Persoonlijke service.
 • Snelle levertijden.
 • Scherpe prijzen.

Terraszeilen voor horeca van Zeilmakerij Witte

Wie geniet niet graag van het vroege voorjaar, de lange zomeravonden, het warme najaar en ook van gezellige knusse winteravonden op een terras? In ons Nederlandse klimaat is dat echter niet altijd een vanzelfsprekendheid, doordat het te nat of te koud is om langer buiten te zitten. Maar, goed nieuws, Zeilmakerij Witte biedt u het hele jaar door de perfecte oplossing! Zeilmakerij Witte, gevestigd in Breda, maakt namelijk uitstekende terraszeilen en horeca windschermen, al meer dan 110 jaar, zodat u en uw klanten lange avonden heerlijk buiten kunt doorbrengen. Het maakt niet uit in welk seizoen, dankzij uw op maat gemaakte terras zeilen zit u er droog, winddicht en warm bij. Ons team van vakmensen maakt het terras zeil voor horeca precies op maat voor uw terrasoverkapping of voor welke plek uw u ook maar een zeil nodig heeft. De doeleinden voor onze terraszeilen zijn haast ontelbaar en u mag er dan ook vanuit gaan, dat Zeilmakerij Witte ook voor u een passende oplossing heeft. Uw bezoekers niet langer oncomfortabel buiten laten zitten of klanten laten lopen, maar heerlijk ontspannen en dat fijne buitengevoel lang vasthouden, dát bieden wij u graag! Wij garanderen u dat u voor een terraszeil of horeca windscherm bij Zeilmakerij Witte op de juiste plek bent.

Horeca terraszeilen als passende oplossing

We zeiden het al, voor elke toepassing heeft Zeilmakerij Witte een passende oplossing. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

Met verandazeilen kunt u in de winter of op dagen met regen en/of koude wind toch lekker buiten zitten en genieten van uw tuin. Veel mensen beschikken tegenwoordig over een terrasoverkapping of veranda in de tuin. Om u in staat te stellen het hele jaar door van uw terrasoverkapping of veranda te kunnen genieten, kan Zeilmakerij Witte op maat voor u een verandazeil maken. Met onze hoezen van zeil, vanzelfsprekend ook op maat gemaakt, beschermt u uw stoelkussens of uw lounge set tegen vuil, zodat u niet continu hoeft te poetsen of de kussens moet wassen. Door schaduwdoeken te gebruiken, kunt u heel gemakkelijk uw terras afschermen van de zon om zo op hete dagen in de schaduw te zitten. Niet alleen prettig op een terras overigens, maar ook boven de zandbak of het zwembadje van de kinderen! Ze worden door het doek goed beschermd tegen de uv-straling en u kunt goed zicht op hen houden. Zeilmakerij Witte kan ook schaduwdoeken voor u maken die waterdicht zijn. Zo kunt u met een eenvoudige oplossing ook op regenachtige dagen gebruik maken van uw terras. Ook maken wij voor de transportsector (speciale) zeilen voor vrachtwagens en aanhangers, waarbij expliciete kennis komt kijken, zodat de lading goed afgedekt wordt. Denkt u aan schuifzeilen, aanhangwagenzeilen, rolzeilen, maar ook aan afdeknetten, L.P.S. systemen en Roll-Over systemen. Daarnaast levert Zeilmakerij Witte ook hoezen, spanbanden, TIR-kabels en allerlei andere onderdelen.

Terras veranda zeilen op maat laten maken

We benadrukken graag dat u van ons altijd een uitstekende en persoonlijke service ontvangt. We denken graag met u mee, zeker als het om een terraszeil gaat dat buiten de standaardopties valt. Zeilmakerij Witte gaat wat dat betreft geen uitdaging uit de weg en zal er alles aan doen om de perfecte oplossing te vinden. Bovendien zijn onze producten altijd zorgvuldig afgewerkt en zult u geen slordigheden ontdekken. Met onze terraszeilen en andere zeil-artikelen kunt u voor de dag komen! Ook kunt u rekenen op snelle leveringstijden, zodat u al gauw gebruik kunt maken van de terras zeilen.

Terraszeil is betaalbaar

Bij Zeilmakerij Witte merkt u meteen dat wij betaalbare prijzen hanteren voor ons terraszeil, zeilen voor overkappingen, schaduwdoeken en alle andere soorten producten van zeil. Met onze producten laten wij zien dat goedkoop bij ons geen duurkoop betekent, maar juist het tegenovergestelde. Onze prijzen zijn zeer scherp en wij bieden u altijd concurrerende tarieven. Zeilmakerij Witte maakt het gewoon voor iedereen mogelijk om een mooi veranda zeil of ander zeil-product aan te schaffen.

Veranda terraszeilen van zeer hoge kwaliteit

Zeilmakerij Witte werkt alleen met materialen van zeer hoge kwaliteit. Wij garanderen dan ook een lange levensduur voor onze verandazeilen en andere soorten zeilen. Iedere toepassing is anders en daarom maken wij alle terras zeilen op maat. Wij kunnen u dat aanbieden, omdat wij beschikken over een team van vakmensen, dat nog het oude ambacht van zeilen maken kan uitvoeren. Met hart en ziel werken zij aan een top product waar u niet alleen lang plezier van heeft, maar wat ook mooi is om te zien. We gebruiken hiervoor duurzame materialen. Zeilmakerij Witte maakt schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken en hoezen.

Voordelen van het verandazeil

We noemen u graag de voordelen van onze verandazeilen:

Zeilmakerij Witte oud en vertrouwd

Zeilmakerij Witte loopt al heel wat jaren mee, aangezien onze bedrijf werd opgericht in maart 1910 door Catharina Witte. Drie generaties verder staat heden ten dage een nieuwe en trotse eigenaar, Rob van den Besselaar, aan het roer van onze zeilmakerij. Met een nieuwe eigenaar werden natuurlijk het oude vakmanschap en het vertrouwde van de vorige generaties niet overboord gegooid, maar juist gekoesterd. Het authentieke handwerk, waarmee Zeilmakerij Witte bekendheid verwierf en waar we gerenommeerd door werden, wordt nog altijd toegepast door de vakkundige en gedreven vrouwen en mannen van ons bedrijf. Zij zetten hun grote ervaring voor elk project op maat vol enthousiasme in. Vanzelfsprekend maken wij wel gebruik van de mogelijkheden van de huidige tijd, dus wordt het maat- en handwerk ondersteund door de modernste hulpmiddelen en de nieuwste productietechnieken. Deze combinatie levert een prachtige producten op, waar we bijzonder trots op zijn en waar we u graag mee laten kennismaken.

Waarom kiezen voor terraszeilen van Zeilmakerij Witte?

Kwaliteit en vakmanschap sinds 1910
Strakke en mooie afwerking
Persoonlijke service
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Bij Zeilmakerij Witte begrijpen we dat elk terras uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu een terraszeil nodig heeft voor uw terrasoverkapping, veranda of een andere buitenruimte, wij leveren maatwerk zeilen die aan uw eisen voldoen.

Naast terraszeilen bieden we ook een breed scala aan andere zeilproducten, zoals verandazeilen, schaduwdoeken en transportzeilen. Met onze ervaring, vakmanschap en innovatieve aanpak kunnen we aan vrijwel elke vraag voldoen.

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige terraszeilen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan. Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten en aanbiedingen.

Kies voor kwaliteit en maatwerk met Zeilmakerij Witte – uw betrouwbare partner in terraszeilen voor de horeca.

Terraszeil horeca en meer

Naast het bekende horeca terraszeil bent u bij onze zeilmakerij voor nog veel meer producten op de goede plek. Zo maken wij bijvoorbeeld ook verandazeilen, scheidingsgordijnen, beletteringen, afdeknetten voor zandbakken en zwembaden en spandoeken. Handig om alles onder één dak te bestellen! Daarnaast noemen we u nog graag andere producten uit ons assortiment: lekbakken, lekmatten, snelsluitdeuren, scheidingswanden, schuifzeilen, windbreker gaasdoeken, heftruckzeilen, bootafdekzeilen, orgelzeilen, tentzeilen, tentdaken, truss overkapping, podiumzeilen, podiumdak en doorwerktenten. U ziet, Zeilmakerij Witte levert een heel scala aan producten voor vele doeleinden.

Reparatie van uw zeil

Is uw terras zeil onverhoopt stukgegaan door een ongelukje? Het is voor ons team geen enkel probleem om dat binnen no time op te lossen, zodat u weer probleemloos van uw terraszeil gebruik kunt maken. Misschien heeft u bijvoorbeeld bij uw tent, de voortent bij de caravan of de vouwwagen een lekkage geconstateerd? Wellicht heeft het zeil op uw boot averij opgelopen? Ook dan repareert ons reparatieteam het tentdoek of het bootafdekzeil op een professionele manier, zodat u zonder zorgen of problemen weer op vakantie kunt. Werkt u in de transportsector en is een zeil van een vrachtwagen of aanhangwagen stuk gegaan onderweg? Ook dan kan onze vakkundige reparatie-afdeling u van dienst zijn, door vlot en deskundig uw zeil te maken.

Maatschappelijk bewust ondernemen

Graag vertellen wij u over onze missie om topproducten te produceren op een maatschappelijk bewuste basis. Zeilmakerij Witte kiest de materialen voor het terraszeil en voor al onze andere producten met grote zorgvuldigheid uit. We selecteren op een lange levensduur van de materialen, maar ook op de locatie. De zeilen, raamfolies, ringen en dergelijke die wij gebruiken, zijn uitsluitend A-merken en grotendeels uit Europa of Amerika afkomstig.

Terras zeilen komen bekijken

Op onze website vindt u al vele voorbeelden van de verschillende zeil-producten die wij maken. Wij begrijpen dat het lastig beslissen is en daarom bent u van harte welkom in onze showroom annex winkel in Breda. U kunt alles er op uw gemak bekijken en op u in laten werken. U krijgt natuurlijk ook meteen advies op maat. We zijn gemakkelijk te bereiken aan de Nieuwe Bredase Baan 22 in Breda en hebben ruime openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur en donderdag is er koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten, maar op alle andere dagen staan onze experts u graag te woord. Onder het genot van een kop koffie of thee geven zij u graag advies over al onze producten en hoe die het beste voor u toepasbaar zijn.

Online terraszeil bestellen

Weet u precies welk terraszeil of ander zeil u wilt bestellen? Vraag nu online een offerte aan voor het bestellen van uw horeca terras zeil of zeildoek op maat. Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat. U kunt ons ook e-mailen of het contactformulier hier op de website invullen om een adviesgesprek aan te vragen, waarna wij spoedig contact met u opnemen. Heeft u vragen over onze producten, over onze mogelijkheden of heeft u specifieke informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 57 11 648. Voor korte vragen kunt u ons ook een Whatsapp-berichtje sturen via 06 – 83 59 39 26. U ontvangt uw antwoord binnen één werkdag!

Inmeten, bezorgen en montage van verandazeil

Op de eerste plaats is Zeilmakerij Witte een zeilmakerij, maar u kunt ook bij ons ook terecht voor het inmeten en bezorgen van uw gewenste terraszeil, schaduwdoek of zeildoek. De montage van uw bestelling kunnen wij ook voor u verzorgen. Zeilmakerij Witte ontzorgt u volledig, het enige wat u hoeft te doen is kiezen wat bij u past en dan: genieten!

Ja, ik wil Zeilmakerij Witte inschakelen!

Als u ons wilt inschakelen voor terraszeilen kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 076 – 571 16 48. U kunt ook een bericht per e-mail sturen naar info@wittebreda.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze verandazeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om onze verandazeilen en andere producten te bekijken.

  Meer weten over onze verandazeilen?

  Heeft u interesse in verandazeilen van Zeilmakerij Witte?
  Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  contact icon