Verandazeilen

Bent u op zoek naar verandazeilen? Verandazeilen kunnen open gedeeltes van uw terrasoverkapping of veranda flexibel afsluiten. Zo kunt u ook in de winter of op dagen met regen en/of koude wind toch lekker buiten zitten en genieten van uw tuin. Veel mensen beschikken tegenwoordig over een terrasoverkapping of veranda in de tuin. Om u in staat te stellen het hele jaar door van uw terrasoverkapping of veranda te kunnen genieten, kan Zeilmakerij Witte verandazeilen op maat voor u  een verandazeil maken. Eventueel kan Zeilmakerij Witte ook de montage verzorgen.

Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en leveren verandazeilen tegen betaalbare prijzen.
Voor verandazeilen op maat bent u bij Zeilmakerij Witte dus aan het juiste adres!

Verandazeilen van Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte, dat werd opgericht door de grootmoeder van de huidige directeur Rob Witte, is al sinds 1910 actief in de zeilmakerij. Rob zelf is sinds 1974 werkzaam in de zeilmakerij. Wij denken dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn. Dat laten we zien door producten af te leveren van hoge kwaliteit die toch zeer betaalbaar zijn. Onze verandazeilen worden daarom op maat voor u gemaakt van zeer duurzame materialen. Bij het maken gebruiken we de modernste hulpmiddelen en nieuwste productietechnieken, gecombineerd met authentiek maat- en handwerk. Wij maken o.a. (speciale) zeilen voor vrachtwagens en aanhangers. Tevens maken we schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen, scheidingsgordijnen, beletteringen en doen ook (tent)reparaties.

Verandazeilen van Zeilmakerij Witte betekent:

Kom langs in onze showroom/winkel

Als u benieuwd bent naar onze verandazeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.
Kom gerust langs om onze verandazeilen en andere producten te bekijken.

Meer weten over onze verandazeilen?

Heeft u interesse in verandazeilen van Zeilmakerij Witte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.
U kunt ons bellen via 076 – 571 16 48, e-mailen of het contactformulier invullen.
Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.