Verandazeilen specialist

Bent u op zoek naar verandazeilen? Verandazeilen kunnen open gedeeltes van uw terrasoverkapping of veranda flexibel afsluiten. Zo kunt u ook in de winter of op dagen met regen en/of koude wind toch lekker buiten zitten en genieten van uw tuin. Veel mensen beschikken tegenwoordig over een terrasoverkapping of veranda in de tuin. Om u in staat te stellen het hele jaar door van uw terrasoverkapping of veranda te kunnen genieten, kan Zeilmakerij Witte verandazeilen op maat voor u maken. Eventueel kan Zeilmakerij Witte ook de montage verzorgen.

Nieuwe website feature!

Ontdek nu onze nieuwe berekenhulp voor verandazeilen bij Zeilmakerij Witte! Bereken eenvoudig de benodigde afmetingen en ontvang een op maat gemaakt zeil voor jouw veranda. Bespaar tijd en moeite, en geniet optimaal van jouw buitenruimte. Probeer het vandaag nog en ervaar het gemak van onze berekenhulp bij Zeilmakerij Witte!

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen verandazeil

 • Tijdens alle seizoenen van het jaar optimaal gebruik van uw veranda
 • Extra kinderspeelruimte, rokersruimte of loungehoek
 • Geen katten of andere ongewenste dieren op de kussens van uw lounge set
 • Tijdens dat gezellig avondje met vrienden net wat langer buiten kunnen zitten
 • Duurzaam in gebruik door enkel gebruik van A-merk materialen

“Meer dan 110 jaar aan ervaring!”

Zeilmakerij Witte is een bedrijf in de zeilmakerijbranche met meer dan 110 jaar aan ervaring.
Wat we bij onze zeilmakerij in Breda willen laten zien is dat goedkoop niet altijd duurkoop is. Dat laten we zien door producten af te leveren van hoge kwaliteit die toch zeer betaalbaar zijn. Onze verandazeilen worden daarom op maat voor u gemaakt van zeer duurzame materialen.

Bij het maken gebruiken we de modernste hulpmiddelen en nieuwste productietechnieken, gecombineerd met authentiek maat- en handwerk. Wij maken o.a. (speciale) zeilen voor vrachtwagens en aanhangers. Tevens maken we schuifzeilen, terraszeilen voor horeca, verandazeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen, scheidingsgordijnen, beletteringen en doen ook (tent)reparaties.

Verandazeilen van Zeilmakerij Witte betekent:

 • Kwaliteit en vakmanschap sinds 1910.
 • Een mooie, strakke afwerking.
 • Persoonlijke service.
 • Snelle levertijden.
 • Scherpe prijzen.

Verandazeil van Zeilmakerij Witte

Wie geniet niet graag van het vroege voorjaar, de lange zomeravonden, het warme najaar of van gezellige knusse winteravonden op de veranda, in de tuin of op het balkon? In ons Nederlandse klimaat is dat echter niet altijd een vanzelfsprekendheid, doordat het te nat of te koud is om langer buiten te zitten. Maar, goed nieuws, Zeilmakerij Witte biedt u het hele jaar door de perfecte oplossing! Zeilmakerij Witte, gevestigd in Breda, maakt namelijk perfecte verandazeilen, zodat u lange avonden heerlijk buiten kunt doorbrengen op uw veranda, balkon of in de tuin. Het maakt niet uit in welk seizoen, dankzij uw op maat gemaakte verandazeil zit u er droog, winddicht en warm bij. Wij bestaan al meer dan 110 jaar! Ons team van vakmensen maakt het veranda zeil precies op maat voor uw terrasoverkapping of voor welke plek in uw tuin of bij uw huis u ook maar een zeil nodig heeft. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van verandazeilen voor particulieren en inmiddels heeft ons team al meer dan 2500 verandazeilen op maat vervaardigd. Dat doen wij in onze werkplaats. De doeleinden voor onze verandazeilen zijn haast ontelbaar en u mag er dan ook vanuit gaan, dat Zeilmakerij Witte ook voor u een passende oplossing heeft. Niet langer oncomfortabel buiten proberen te blijven zitten, maar heerlijk ontspannen en dat fijne buitengevoel lang vasthouden, dát bieden wij u graag!

Verandazeilen als passende oplossing

We zeiden het al, voor elke toepassing heeft Zeilmakerij Witte een passende oplossing. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

Met verandazeilen kunt u in de winter of op dagen met regen en/of koude wind toch lekker buiten zitten en genieten van uw tuin. Veel mensen beschikken tegenwoordig over een terrasoverkapping of veranda in de tuin. Om u in staat te stellen het hele jaar door van uw terrasoverkapping of veranda te kunnen genieten, kan Zeilmakerij Witte op maat voor u een verandazeil maken. Met onze hoezen van zeil, vanzelfsprekend ook op maat gemaakt, beschermt u uw stoelkussens of uw lounge set tegen vuil, zodat u niet continu hoeft te poetsen of de kussens moet wassen. Door schaduwdoeken te gebruiken, kunt u heel gemakkelijk uw terras afschermen van de zon om zo op hete dagen in de schaduw te zitten. Niet alleen prettig op een terras overigens, maar ook boven de zandbak of het zwembadje van de kinderen! Ze worden door het doek goed beschermd tegen de uv-straling en u kunt goed zicht op hen houden. Zeilmakerij Witte kan ook schaduwdoeken voor u maken die waterdicht zijn. Zo kunt u met een eenvoudige oplossing ook op regenachtige dagen gebruik maken van uw terras. Ook maken wij voor de transportsector (speciale) zeilen voor vrachtwagens en aanhangers, waarbij expliciete kennis komt kijken, zodat de lading goed afgedekt wordt. Denkt u aan schuifzeilen, aanhangwagenzeilen, rolzeilen, maar ook aan afdeknetten, L.P.S. systemen en Roll-Over systemen. Daarnaast levert Zeilmakerij Witte ook hoezen, spanbanden, TIR-kabels en allerlei andere onderdelen. Wij kunnen ons bogen op veel positieve reviews van tevreden klanten in Google-review. Zij waarderen ons met een mooie 4,9!

Verandazeil op maat laten maken

We benadrukken graag dat u van ons altijd een uitstekende en persoonlijke service ontvangt. We denken graag met u mee, zeker als het om een verandazeil gaat dat buiten de standaardopties valt. Zeilmakerij Witte gaat wat dat betreft geen uitdaging uit de weg en zal er alles aan doen om de perfecte oplossing te vinden. Bovendien zijn onze producten altijd zorgvuldig afgewerkt en zult u geen slordigheden ontdekken. Met onze verandazeilen en andere zeil-artikelen kunt u voor de dag komen! Ook kunt u rekenen op snelle leveringstijden, zodat u al gauw gebruik kunt maken van de veranda zeilen. Al onze verandazeilen worden op maat gemaakt in de eigen werkplaats. Daarbij heeft u keuze uit oneindig veel kleuren en ook in kwaliteit van de materialen. U zult al gauw zien dat bij Witte Breda alle opties mogelijk zijn. Denkt u hierbij aan ritsen en tourniquets, maar bijvoorbeeld ook aan extra ritsen om uw zeil in gedeeltes op te maken. Natuurlijk kunnen wij uw verandazeil inmeten en de montage voor u verzorgen. Wilt u wat kosten besparen, dan kunt u dat echter ook prima zelf doen. Goed om te weten is dat wij onze zeilen blijven onderhouden. Mocht na tien jaar uw rits kapot gaan of er moet een raam vervangen worden, dan verzorgen wij dat helemaal. We proberen altijd de kosten daarvan zo laag mogelijk te houden.

Veranda zeilen van zeer hoge kwaliteit

Zeilmakerij Witte werkt alleen met de beste materialen van zeer hoge kwaliteit. Wij garanderen dan ook een lange levensduur voor onze verandazeilen en andere soorten zeilen. Iedere toepassing is anders en daarom maken wij alle veranda zeilen op maat. Wij kunnen u dat aanbieden, omdat wij beschikken over een team van vakmensen, dat nog het oude ambacht van zeilen maken kan uitvoeren. Met hart en ziel werken zij aan een top product waar u niet alleen lang plezier van heeft, maar wat ook mooi is om te zien. We gebruiken hiervoor duurzame materialen, waaronder mat doek en ook de details uit hetzelfde doek.. We lassen onze verandazeilen hoogfrequent, waardoor er geen stiknaden zijn. Hoogfrequent naden zijn smaller (10 of 12 mm). Stiknaden zijn gevoelig voor de uv-stralen in het zonlicht, maar daar heeft u met zeilen van Witte Breda geen last van. Niet alleen gaan onze zeilen zo extreem veel langer mee, ze zien er ook superstrak uit. De verandazeilen worden gemaakt uit een stuk doek. Doordat wij niet werken met losse stroken is er zo min mogelijk spanning in het doek, waardoor het doek strakker kan worden opgehangen met de minste kans op plooien. Het is wellicht niet de allergoedkoopste manier van verandazeilen maken, maar absoluut wel de beste. Zeilmakerij Witte maakt schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken en hoezen. Verandazeilen en andere zeilen zijn zo een welkome en graag geziene aanvulling in uw tuin, bij de terrasoverkapping, bij uw huis op de veranda of op uw balkon. U bepaalt de maat, kleur en uitvoering.

Veranda zeil is betaalbaar

Bij Zeilmakerij Witte merkt u meteen dat wij betaalbare prijzen hanteren voor ons verandazeil, zeilen voor overkappingen, schaduwdoeken en alle andere soorten producten van zeil. Met onze producten laten wij zien dat goedkoop bij ons geen duurkoop betekent, maar juist het tegenovergestelde. Onze prijzen zijn zeer scherp en wij bieden u altijd concurrerende tarieven. Zeilmakerij Witte maakt het gewoon voor iedereen mogelijk om een mooi veranda zeil of ander zeil-product aan te schaffen.

Maatschappelijk bewust ondernemen

Graag vertellen wij u over onze missie om topproducten te produceren op een maatschappelijk bewuste basis. Zeilmakerij Witte kiest de materialen voor het verandazeil en voor al onze andere producten met grote zorgvuldigheid uit. We selecteren op een lange levensduur van de materialen, maar ook op de locatie. De zeilen, raamfolies, ringen en dergelijke die wij gebruiken, zijn uitsluitend A-merken en grotendeels uit Europa of Amerika afkomstig.

Voordelen van het verandazeil

We noemen u graag de voordelen van onze verandazeilen:

Zeilmakerij Witte oud en vertrouwd

Zeilmakerij Witte loopt al heel wat jaren mee, aangezien onze bedrijf werd opgericht in maart 1910 door Catharina Witte. Drie generaties verder staat heden ten dage een nieuwe en trotse eigenaar, Rob van den Besselaar, aan het roer van onze zeilmakerij. Met een nieuwe eigenaar werden natuurlijk het oude vakmanschap en het vertrouwde van de vorige generaties niet overboord gegooid, maar juist gekoesterd. Het authentieke handwerk met oog voor detail, waarmee Zeilmakerij Witte bekendheid verwierf en waar we gerenommeerd door werden, wordt nog altijd toegepast door de vakkundige en gedreven vrouwen en mannen van ons bedrijf. Zij zetten hun grote ervaring voor elk project op maat vol enthousiasme in. Vanzelfsprekend maken wij wel gebruik van de mogelijkheden van de huidige tijd, dus wordt het maat- en handwerk ondersteund door de modernste hulpmiddelen en de nieuwste productietechnieken. Deze combinatie levert een prachtige producten op, waar we bijzonder trots op zijn en waar we u graag mee laten kennismaken.

Verandazeil en meer

Naast het bekende verandazeil bent u bij onze zeilmakerij voor nog veel meer producten op de goede plek. Zo maken wij bijvoorbeeld ook scheidingsgordijnen, beletteringen, afdeknetten voor zandbakken en zwembaden en spandoeken. Handig om alles onder één dak te bestellen! Daarnaast noemen we u nog graag andere producten uit ons assortiment: lekbakken, lekmatten, snelsluitdeuren, scheidingswanden, schuifzeilen, windbreker gaasdoeken, heftruckzeilen, bootafdekzeilen, orgelzeilen, tentzeilen, tentdaken, tentoverkapping, podiumzeilen, podiumdak en doorwerktenten. U ziet, Zeilmakerij Witte levert een heel scala aan producten voor vele doeleinden.

Producten waar we het meest trots op zijn!

Reparatie van uw zeil

Is uw verandazeil onverhoopt stukgegaan door een ongelukje? Het is voor ons team geen enkel probleem om dat binnen no time op te lossen, zodat u weer probleemloos van uw verandazeil gebruik kunt maken. Misschien heeft u bijvoorbeeld bij uw tent, de voortent bij de caravan of de vouwwagen een lekkage geconstateerd? Wellicht heeft het zeil op uw boot averij opgelopen? Ook dan repareert ons reparatieteam het tentdoek of het bootafdekzeil op een professionele manier, zodat u zonder zorgen of problemen weer op vakantie kunt. Werkt u in de transportsector en is een zeil van een vrachtwagen of aanhangwagen stuk gegaan onderweg? Ook dan kan onze vakkundige reparatie-afdeling u van dienst zijn, door vlot en deskundig uw zeil te maken.

Veranda zeilen komen bekijken

Op onze website vindt u al vele voorbeelden van de verschillende zeil-producten die wij maken. Wij begrijpen dat het lastig beslissen is en daarom bent u van harte welkom in onze showroom annex winkel in Breda. U kunt alles er op uw gemak bekijken en op u in laten werken. U krijgt natuurlijk ook meteen advies op maat. We zijn gemakkelijk te bereiken aan de Nieuwe Bredase Baan 22 in Breda en hebben ruime openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur en donderdag is er koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten, maar op alle andere dagen staan onze experts u graag te woord. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee geven zij u graag vrijblijvend advies over al onze producten en hoe die het beste voor u toepasbaar zijn.

Online veranda zeil bestellen

Weet u precies welk veranda zeil of ander zeil u wilt bestellen?  Vraag nu online een offerte aan voor het bestellen van uw verandazeil of zeildoek op maat. Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat. U kunt ons ook e-mailen of het contactformulier hier op de website invullen om een adviesgesprek aan te vragen, waarna wij spoedig contact met u opnemen. Heeft u vragen over onze producten, over onze mogelijkheden of heeft u specifieke informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 57 11 648. Voor korte vragen kunt u ons ook een Whatsapp-berichtje sturen via 06 – 83 59 39 26. U ontvangt uw antwoord binnen één werkdag!

Inmeten, bezorgen en montage van verandazeil

Op de eerste plaats is Zeilmakerij Witte een zeilmakerij, maar u kunt ook bij ons ook terecht voor het inmeten en bezorgen van uw gewenste verandazeil, schaduwdoek of zeildoek. De montage van uw bestelling kunnen wij ook voor u verzorgen. Zeilmakerij Witte ontzorgt u volledig, het enige wat u hoeft te doen is kiezen wat bij u past en dan: genieten!

Ja, ik wil Zeilmakerij Witte inschakelen!

Als u ons wilt inschakelen voor een verandazeil dan kunt u contact met ons opnemen voor uitgebreid en persoonlijk advies. Dat kan door te bellen naar 076 – 571 16 48. U kunt ook een bericht per e-mail sturen naar info@wittebreda.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder en nemen alle tijd voor u om u het beste advies te geven.

Contact over verandazeilen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto van jouw overkapping, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze verandazeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.
  Kom gerust langs om onze verandazeilen en andere producten te bekijken.

  Meer weten over onze verandazeilen?

  Heeft u interesse in verandazeilen van Zeilmakerij Witte?
  Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  Vraag en antwoord

  Wat is de gemiddelde levertijd voor een verandazeil van Zeilmakerij Witte?

  Bij Zeilmakerij Witte streven we naar ongekend snelle levertijden. Gemiddeld genomen is uw verandazeil binnen 4 weken gereed. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe buitenruimte.

  Welke garantie biedt Zeilmakerij Witte op standaard verandazeilen?

  Op standaard verandazeilen bieden we 1 jaar garantie. We staan achter de kwaliteit van onze producten en zorgen ervoor dat uw verandazeil voldoet aan onze hoge standaarden.

  Wat is de garantieperiode voor luxe verandazeilen van Zeilmakerij Witte?

  Voor luxe verandazeilen bieden we maar liefst 5 jaar garantie. Deze verlengde garantieperiode onderstreept ons vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van onze luxe producten.

  Wat valt er wel en niet onder de garantie van verandazeilen?
  De exacte garantievoorwaarden zijn te vinden in onze garantievoorwaarden. Hierin staat duidelijk beschreven wat wel en niet onder de garantie valt. We streven naar transparantie en eerlijke service.
  Wat gebeurt er als er na de garantieperiode iets met mijn verandazeil gebeurt?

  Bij Zeilmakerij Witte gaan we verder dan alleen garantie. Zelfs na de garantieperiode bieden we levenslange reparaties tegen minimale kosten voor de verandazeilen die wij hebben geleverd.

  Biedt Zeilmakerij Witte ook maatwerkoplossingen voor verandazeilen?

  Zeker! Bij Zeilmakerij Witte maken we verandazeilen op maat, zodat we aan uw specifieke wensen kunnen voldoen. Van kleurkeuze tot extra opties, we zorgen ervoor dat uw verandazeil perfect bij uw buitenruimte past.

  Kan Zeilmakerij Witte ook het inmeten en de montage van mijn verandazeil verzorgen?

  Ja, naast het op maat maken van uw verandazeil kunnen we ook het inmeten en de montage voor u verzorgen. Onze professionele vakmensen zorgen ervoor dat uw verandazeil perfect wordt geïnstalleerd.

  Hoe lang is Zeilmakerij Witte al actief in de zeilmakerijbranche?
  Zeilmakerij Witte heeft meer dan 110 jaar ervaring in de zeilmakerijbranche. Deze lange geschiedenis is een teken van onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit in het leveren van hoogwaardige verandazeilen.

  contact icon