Verandazeilen

Verandazeilen

Bent u op zoek naar verandazeilen? Verandazeilen kunnen open gedeeltes van uw terras afsluiten. Zo kunt u ook in de winter of op andere dagen met slecht weer lekker buiten zitten en genieten van uw veranda. Veel mensen beschikken vandaag de dag over een terras in de tuin van hun huis. Helaas is het weer in Nederland niet altijd om over naar huis te schrijven. Om u in staat te stellen toch elke dag van uw veranda te genieten kan Zeilmakerij Witte verandazeilen op maat aan u leveren.

Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en leveren verandazeilen tegen betaalbare prijzen. Voor verandazeilen op maat bent u bij Zeilmakerij Witte dus aan het juiste adres!

Verandazeilen van Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte, dat werd opgericht door de grootmoeder van de huidige directeur Rob Witte, is al sinds 1910 actief in de zeilmakerij. Rob zelf is sinds 1974werkzaam in de zeilmakerij en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Wij denken dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn. Dat laten we zien door producten af te leveren van hoge kwaliteit die toch zeer betaalbaar zijn. Onze verandazeilen worden daarom op maat voor u gemaakt van hoogkwalitatieve materialen. Bij het maken gebruiken we de modernste hulpmiddelen en nieuwste productietechnieken, gecombineerd met authentiek maat- en handwerk. Wij maken o.a. (speciale) zeilen voor vrachtwagens en aanhangers, schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen, belleteringen en doen tentreparaties. Eén van onze specialismen is verder het handmatig vervaardigen van de originele ouderwetse dekkleden en tenten voor bijvoorbeeld spiegeltenten.

Verandazeilen van Zeilmakerij Witte betekent:

  • Kwaliteit en vakmanschap sinds 1910;
  • Een fijne afwerking;
  • Persoonlijke service;
  • Snelle levertijden;
  • Scherpe prijzen.

Kom langs in onze showroom

Als u benieuwd bent naar onze verandazeilen heten we u van harte welkom in onze showroom. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag zijn we zelfs tot 20.00 uur geopend in verband met de koopavond en in het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om onze verandazeilen en andere producten te bekijken.

Meer weten over onze verandazeilen?

Heeft u interesse in verandazeilen van Zeilmakerij Witte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen via 076 – 571 16 48, e-mailen of het contactformulier invullen. Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.