Een kwalitatief tentzeil voor uw veranda kunt u laten maken door Zeilmakerij Witte. Het is tegenwoordig populair om een veranda aan het huis of in de tuin te hebben. Zo’n veranda is erg leuk bij mooi weer, maar wanneer het regent of hard waait heeft u er normaal gesproken niet zo veel aan. Om dit probleem op te lossen kunt u bij Zeilmakerij Witte een tentzeil op maat laten maken voor uw veranda. Zo kunt u ook bij slecht weer genieten van de veranda aan uw huis of tuin.

Een tentzeil voor uw veranda in Breda kunt u bij ons op maat laten maken

Zeilmakerij Witte is waar u moet zijn als u uw veranda wilt voorzien van een tentzeil dat u op maat wil laten maken. Wij meten uw tentzeil precies aan zodat hij perfect aansluit op uw veranda. Deze maken we met uitsluitend de beste materialen. Alle tentzeilen die worden gemaakt bij Witte Breda maken we grotendeels met de hand. Dit wordt gedaan door een vakkundig productieteam met een ruime ervaring. Op deze manier kunnen wij onze klanten garanderen van echt vakmanschap. Dat ziet u zeker terug in de kwaliteit van het tentzeil dat u bij ons op maat kunt laten maken voor uw veranda.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Ontdek onze mogelijkheden voor u!

  Wilt u ook een tentzeil voor uw veranda op maat? Vraag hier dan snel een offerte voor aan via onze website. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 076 – 571 16 48.

  Meest bekeken

  Zeilmakerij Tilburg

  |

  Verandazeil Eindhoven

  |

  Voortent reparatie

  contact icon