Zonweringzuignap.com, een onderdeel van Zeilmakerij Witte, zoekt vakantiekrachten!

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan waarbij je jouw handen uit de mouwen kunt steken? Heb je interesse in lichte productiewerkzaamheden en inpakwerk? Dan is vakantiekracht Zonwering Zuignap de perfecte kans voor jou!

Over Ons:

Zonweringzuignap.com is een dynamisch onderdeel van Zeilmakerij Witte, gespecialiseerd in hoogwaardige zonweringaccessoires. We bieden een energieke werkomgeving waar teamwerk en kwaliteit voorop staan.

Jouw Taken:

Als vakantiekracht Zonwering Zuignap ondersteun je voornamelijk bij inpakwerkzaamheden en lichte productietaken. Je draagt bij aan een efficiënt productieproces en helpt mee om onze hoogwaardige producten klaar te maken voor verzending.

Jouw Profiel:

Je bent gemotiveerd en bereid om hard te werken.

Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed in teamverband werken.

Ervaring is geen vereiste; we leren je graag de benodigde vaardigheden aan.

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een passie heeft voor vakmanschap? Heb je interesse in het ambacht van zeilmaker en ben je klaar om hierin te worden opgeleid? Of heb je al ervaring met het aansturen van een team en wil je je kennis uitbreiden naar het vak van zeilmaker? Dan hebben we bij Zeilmakerij Witte de perfecte kans voor jou!

Over Ons:

Bij Zeilmakerij Witte zijn we meer dan zomaar een zeilmakerij. Met een team van 10 enthousiaste vakmensen maken we elke dag het verschil. We combineren traditioneel vakmanschap met moderne technieken en koesteren de gezellige sfeer die heerst in onze werkplaats.

Sollicitatie:

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar info@wittebreda.nl. Vertel ons waarom jij de perfecte Leerling Zeilmaker bent voor ons team. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Contactpersoon: Rob van den Besselaar – 06-46748100


Stuur je open motivatie naar “Algemene vraag” en voeg je cv toe. Of stuur ons een mail naar info@wittebreda.nl

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    contact icon