Verandazeilen op maat laten maken

Bent u op zoek naar een verandazeil op maat? Heeft u net een veranda laten plaatsen, maar vindt u het mooier of fijner om een verandazeil op maat eraan toe te voegen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zeilmakerij De Witte. Zeilmakerij De Witte is gevestigd in Breda en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het op maat maken van onder andere een verandazeil. Doordat wij keer op keer aan de slag gaan voor verschillende klanten maken wij geen standaard zeilen. Wij luisteren naar de wensen van de klant en denken graag met u mee. Door een verandazeil op maat te laten maken, geniet u van kwaliteit en een perfect passend verandazeil. 

Bij De Witte in Breda bent u aan het juiste adres voor het vinden van vakmanschap en jarenlange ervaring in het op maat maken van verschillende veranda zeilen. Wij maken een zeil op maat voor diverse toepassingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aanbieden voor een verandazeil op maat? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. Voor het vinden van een verandazeil op maat bent u in Breda aan het juiste adres.

Verandazeil op maat bij De Witte in Breda

Zeilmakerij De Witte in Breda is een zeilmaker met de modernste werkplaats en met de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij uw verandazeilen op maat voor u maken. Naast onze moderne werkplaats werken wij veelal met de hand. In onze zeilmakerij treft u dan ook het oude vakmanschap aan. Wij beschikken over een team van specialisten met vakkundige en gedreven vakvrouwen en -mannen met veel ervaring. Zeilmakerij de Witte in Breda gaat sinds 1910 graag voor u aan de slag en slaat dan ook graag de handen ineen voor uw wensen. Wij bieden u de beste kwaliteit, tegen zeer scherpe en betaalbare prijzen. Doordat wij beschikken over onze eigen werkplaats kunnen wij uw gewenste verandazeil op maat maken en hebben wij zicht op de werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit garanderen die wij u beloven. 

Afspraak maken voor een verandazeil op maat?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het ontwerpen en maken van een verandazeil op maat? U kunt direct contact met ons opnemen. Naast ons aanbod voor een verandazeil op maat bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het maken van een vrachtwagenzeil, een verandazeil, een schaduwdoek of een zeil voor reclame en zandbaknetten.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon