Verandazeil op maat

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Verandazeil op maat

Door een verandazeil op maat te kopen, geniet u langer van uw tuin. Een verandazeil maakt het aangenamer om op zomeravonden langer in te tuin te zitten, terwijl het toch flink afkoelt. Maar met een verandazeil geniet u ook in de koudere maanden van uw tuin. Laat regen en wind geen belemmering zijn en kom langs bij de Zeilmakerij Witte om een verandazeil op maat te kopen.

Verandazeil op maat voor uw overkapping

Door een verandazeil op maat te kopen, creëert u een fijne plek in uw tuin. U sluit open gedeeltes van uw terras af. Dit zorgt ervoor dat de kou en de wind buiten blijven. Ideaal op de zomeravonden wanneer het afkoelt, maar ook in koude wintermaanden. Om nog meer van warmte te genieten, kunt u ook nog een terrasverwarmer plaatsen.

Laat de kussens gewoon liggen

Heeft u uw overkapping ingericht met een meubelset? En liggen er op deze meubels een aantal kussens? Haalt u bij iedere regenbui uw kussens binnen? Door een verandazeil op maat te kopen, hoeft u dit niet meer te doen. Met dit zeil blijft het altijd droog onder uw overkapping.

Vraag naar de mogelijkheden in Breda

Ook voor uw overkapping maken wij graag een verandazeil op maat. Laat ons uw wensen horen en wij gaan voor u aan de slag. Neem hiervoor contact met ons op en bel naar 076 – 571 16 48 of vraag online een offerte aan. Ook als u vragen heeft, bereikt u ons op dit nummer. Wij vertellen u er graag alles over!
 

Meest bekeken

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.