Voor een verandazeil voor uw terras komt u langs bij Zeilmakerij Witte in Breda, niet ver van Tilburg. Waarom zou u kiezen voor een verandazeil? Dat leggen wij u graag uit. Met een verandazeil maakt u van uw terras een fijne plek voor ieder seizoen. Waar het met mooi weer natuurlijk goed vertoeven is, is dat met dit zeil ook op de dagen wanneer het weer wat minder is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan bij ons langs en laat uw wensen voor een verandazeil horen.

Met een verandazeil geniet u langer van uw tuin in Breda of Tilburg

Bent u een liefhebber van groen en vindt u niets zo fijn als in uw tuin zitten? Maar helaas belemmert het slechte weer in Nederland u hierin vaak. Laat het weer geen belemmering zijn en kies voor een verandazeil. Met een verandazeil sluit u open gedeeltes van uw terras af in Breda of Tilburg, waardoor u ook op regenachtige en koudere dagen geniet van uw tuin. Dit verandazeil houdt namelijk kou en wind buiten.

Tuinmeubels blijven altijd droog

Heeft u verschillende meubels onder uw veranda staan? Doet u er alles aan om te zorgen dat deze niet nat worden door ze op regenachtige dagen binnen te zetten? Met een verandazeil zorgt u ervoor dat uw meubels op regenachtige dagen mooi droog blijven. U kunt uw meubels met bijvoorbeeld kussens iedere dag gewoon onder de overkapping laten staan.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Bezoek onze showroom

  Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een verandazeil, bent u van harte welkom in onze showroom in Breda, nabij Tilburg. Van maandag tot en met vrijdag is deze geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op de donderdag avonds zelfs tot 20.00 uur. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Dat doet u online of bel naar 076 – 571 16 48.

  Meest bekeken

  Raamzeil veranda

  |

  Voortent reparatie

  |

  Zeilmakerij Rotterdam

  contact icon