Bent u van plan uw veranda overkapping te voorzien van een verandazeil?

Bij Zeilmakerij Witte geloven we in persoonlijke service en maatwerkadvies. Daarom nodigen we u graag uit om onze verandazeilen showroom in Breda te bezoeken, waar onze deskundige medewerkers klaarstaan om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

In onze showroom kunt u niet alleen onze hoogwaardige en duurzame materialen zien en voelen, maar ook voorbeelden van verschillende montage mogelijkheden bekijken. Dit stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen die perfect aansluit bij uw behoeften en wensen.

Welkom in onze showroom: Ervaar de mogelijkheden van een verandazeil

In onze showroom bieden we u de unieke kans om de wereld van verandazeilen te verkennen en te ontdekken. Hier kunt u niet alleen de kwaliteit van onze materialen zien en voelen, maar ook de diverse montage mogelijkheden ervaren. Van duurzame stoffen tot stevige frames, alles is tastbaar aanwezig om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen voor uw veranda.

Nieuw in de showroom!

Onze unieke positie in de markt van verandazeilen

Stap binnen en laat u inspireren door de verschillende voorbeelden en opstellingen die we tentoonstellen. Onze showroom is een ware bron van inspiratie voor klanten die nog niet helemaal zeker zijn van hun keuze. Bekijk hoe een verandazeil uw eigen ruimte kan transformeren en laat uw creativiteit de vrije loop terwijl u ideeën opdoet voor uw eigen veranda.

Details zijn belangrijk!

U kiest uw verandazeil niet zomaar. Als u een mooie tuin heeft met een prachtige overkapping, terras of veranda wilt u ook verandazeilen die passen bij uw stijl en waardoor  u nog meer kunt genieten van uw veranda, terras en tuin.. Onze verandazeilen gaan jarenlang mee. Details zijn belangrijk, hoe wilt u uw raamindeling, welke kleur van verandadoek, de rails in dezelfde kleur, eventueel inclusief gordijnen. Alles is mogelijk en wij laten u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien in onze verandazeilen showroom in Breda.

Komt u op bezoek in onze verandazeilen showroom in Breda?

Handige tip! Prettig is om dan een aantal foto’s mee te nemen van uw veranda en de breedte (maat tussen de palen) en hoogte maat (vloer tot onderkant balk) mee te nemen.

Showroom Verandazeilen?

Omdat wij onze verandazeilen zelf maken is de materiaalkeuze vrijwel onbeperkt. Welke kleur, uitstraling of maatvoering u wenst wij kunnen het maken. In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien en geven wij uw een uitgebreid advies. Met plezier laten wij u alles zien over de mogelijkheden en verschillende materialen.


Stel uw vraag

Een vraag met betrekking tot verandazeilen?

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt zo binnenlopen in onze showroom, we maken graag tijd voor u. Wil u tijd reserveren maak dan gebruik van onze afsprakenplanner: plan uw showroom bezoek.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of een vraag stellen via het formulier hiernaast.

  Wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon