Bent u van plan uw veranda overkapping te voorzien van een verandazeil?

De verandazeilen van Zeilmakerij Witte staan voor kwaliteit in combinatie met een luxe uitstraling. We werken met enkel hoogwaardiged en duurzame materialen. Onze verandazeilen vervaardigen we in ons eigen atelier in Breda waar wij ook onze verandazeilen showroom hebben..

De vakmensen van Witte maken uw verandazeil helemaal naar uw wens. De maatvoering en gebruikte materialen zijn helemaal afgestemd op uw situatie en op maat gemaakt voor uw veranda.

Ambachtelijk, betaalbaar en innoverend

Onze verandazeilen worden op de traditionele manier gemaakt maar in combinatie met de laatst beschikbare technieken. Wij geloven in duurzaamheid dat betekent in ons geval enkel het gebruik van A-merk stoffen en materialen voor verandazeilen die lekker lang mee gaan. Een overkapping zeil reparatie service bieden wij aan ,zodat, mocht uw veranda zeil beschadigd raken u vervolgens toch nog jaren plezier kunt beleven van uw terraszeil. Maar ook investeren wij in onze mensen en de apparaten die wij gebruiken voor het verandazeil.

Nieuw in de showroom!

Onze unieke positie in de markt van verandazeilen

De hoogfrequente lastechniek waarmee wij onze verandazeilen aan elkaar vastmaken is enorm innoverend en uiterst duurzaam. In verhouding tot gestikte zeil met draad gaat gelaste zeil vele malen langer mee.

Details zijn belangrijk!

U kiest uw verandazeil niet zomaar. Als u een mooie tuin heeft met een prachtige overkapping, terras of veranda wilt u ook verandazeilen die passen bij u w stijl en waardoor  u nog meer kunt genieten van uw veranda, terras en tuin.. Onze verandazeilen gaan jarenlang mee. Details zijn belangrijk, hoe wilt u uw raamindeling, welke kleur van verandadoek, de rails in dezelfde kleur, eventueel inclusief gordijnen. Alles is mogelijk en wij laten u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien in onze verandazeilen showroom in Breda.

Komt u op bezoek in onze verandazeilen showroom in Breda?

Handige tip! Prettig is om dan een aantal foto’s mee te nemen van uw veranda en de breedte (maat tussen de palen) en hoogte maat (vloer tot onderkant balk) mee te nemen.

Showroom Verandazeilen?

Omdat wij onze verandazeilen zelf maken is de materiaalkeuze vrijwel onbeperkt. Welke kleur, uitstraling of maatvoering u wenst wij kunnen het maken. In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien en geven wij uw een uitgebreid advies. Met plezier laten wij u alles zien over de mogelijkheden en verschillende materialen.


Stel uw vraag

Een vraag met betrekking tot verandazeilen?

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of een vraag stellen via het formulier hiernaast.

  Wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon