Bij ons draait alles om maatwerk zeilen. Omdat we zoveel opties bieden, is het des te belangrijker om goed geïnformeerd te zijn over alle mogelijkheden. Daarom hebben we een showroom. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met advies op maat en om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Persoonlijke aandacht en advies

In onze showroom nemen we alle tijd om jouw wensen te bespreken. Elk project is uniek. Afhankelijk van jouw situatie, wensen en voorkeuren stellen we onze zeilen op maat samen. Of je nu op zoek bent naar verandazeilen, schaduwdoeken, harmonicadoeken of transportzeilen, bij ons is alles mogelijk. Door persoonlijk contact kunnen we beter inspelen op jouw wensen en zorgen we ervoor dat we samen met jou het perfecte product samenstellen.

Materialen en eindresultaat

Het is vaak lastig om je een goed beeld te vormen van materialen en het eindresultaat als je alleen online kijkt. In onze showroom kun je de verschillende materialen voelen, kleuren vergelijken en de kwaliteit van ons werk met eigen ogen zien. Dit helpt enorm bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project. Waar nodig geven onze medewerkers advies om jouw maatwerk zeil helemaal aan te laten sluiten op jouw specifieke situatie.

Transparantie en trots

We zijn enorm trots op ons werk en vinden het belangrijk om transparant te zijn in wat we doen. Daarom nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen in onze werkplaats bij de showroom. Hier laten we je zien hoe jouw maatwerkproduct, zoals onze zeilen, met de grootst mogelijke zorg en vakmanschap wordt gemaakt. 

Onze zeilproductie begint met het ontwerp. Samen met jou bepalen we de specificaties en het design van het zeil. Hierbij houden we rekening met de beoogde toepassing, de gewenste vorm, en jouw wensen in kleur en materiaal. De geselecteerde materialen worden nauwkeurig gesneden met behulp van onze snijmachines. Dit zorgt ervoor dat alle onderdelen perfect passen volgens het ontwerp. De gesneden stukken worden vervolgens met de hand in elkaar gezet en genaaid met speciale naaimachines die geschikt zijn voor zware materialen. Dit zorgt ervoor dat elk stiksel stevig is en lang meegaat. In de laatste stap wordt het zeil zorgvuldig afgewerkt. Denk aan het bevestigen van randen, ogen en eventuele andere accessoires die nodig zijn voor de installatie en functionaliteit van het zeil.

Maak een afspraak

Wil je ons bezoeken? Dat kan! Maak een afspraak zodat we voldoende tijd voor je kunnen reserveren. We zorgen ervoor dat de koffie klaar staat en dat we alle tijd hebben om jouw wensen te bespreken. Zo ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en advies op maat.

Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

contact icon