Op maat gemaakt zeilen voor transport

Bent u op zoek naar een vrachtwagenzeil dat op maat gemaakt is voor uw vrachtwagen in Noord-Brabant? Dan bent u bij Zeilmakerij Witte in Breda helemaal aan het juiste adres! Wij hebben ons gespecialiseerd in zeilen en helpen u graag verder. Met een vrachtwagenzeil of afdekzeil kunt u de lading van uw vrachtwagen afdekken en beschermen. Ook maken wij zeilen voor andere transportvoertuigen, zoals aanhangers. Daarbij leveren we altijd maatwerk, zodat u zeker weet dat het vrachtwagenzeil of afdekzeil de lading mooi dekt.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen transport

 • Keuze uit diverse kleuren
 • Full-color prints mogelijk
 • Bedrukking op groot formaat mogelijk
 • Grote vakkundige reparatieafdeling
 • Toebehoren zoals spanbanden in-huis
 • Ook specials mogelijk zoals oldtimer, L.P.S. systemen en roll-over systemen
 • Vakkundig inmeten en denken altijd mee
 • Gemaakt in onze eigen werkplaats

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Tot ons assortiment behoren onder andere ook

 • Schuifzeilen
 • Aanhangwagenzeilen
 • Rolzeilen
 • Afdeknetten
 • Roll-over systemen


Industriële hoezen, spanbanden, TIR-kabels en allerlei andere onderdelen. Tevens hebben wij een grote reparatie-afdeling.

Een greep uit een aantal projecten

Full Color Vrachtwagen Zeilen

Onze full color vrachtwagen zeilen zijn ontworpen om de aandacht te trekken en uw merk te laten schitteren. Met levendige en duurzame kleuren voegen we een visuele impact toe aan uw vrachtwagen. Of het nu gaat om een enkele vrachtwagen of een gehele vloot, onze full color zeilen geven uw transport een onmiskenbaar karakter

Bedrukte Vrachtwagen Zeilen voor Een Unieke Identiteit

Onze bedrukte vrachtwagen zeilen gaan verder dan bescherming alleen. Ze dienen als een mobiel reclamebord met ruimte voor uw boodschap, logo of branding. Onze geavanceerde druktechnieken zorgen ervoor dat uw ontwerp helder en levendig is, en tegelijkertijd bestand tegen de elementen van de weg.

Schuifzeilen op maat gemaakt

Ontdek onze schuifzeilen, die niet alleen een eenvoudige toegang tot uw lading bieden, maar ook een gestroomlijnde en efficiënte laad- en loservaring garanderen. Onze schuifzeilen zijn zorgvuldig ontworpen om functionaliteit te combineren met duurzaamheid, waardoor uw transportproces soepel verloopt.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Vraag en antwoord

Waarom zijn bedrukte vrachtwagenzeilen een slimme keuze voor mijn transportbedrijf?

Bedrukte vrachtwagenzeilen bieden talloze voordelen voor uw transportbedrijf. Naast het beschermen van uw lading tegen de elementen, fungeren ze als mobiele reclameborden die uw merk zichtbaarheid geven op de weg. Met onze geavanceerde druktechnieken kunnen we levendige ontwerpen creëren die uw identiteit versterken en uw aanwezigheid opvallen. Bovendien dragen ze bij aan een professionele uitstraling en kunnen ze een positieve indruk achterlaten bij klanten en potentiële partners.

Bieden jullie oplossingen voor zowel individuele vrachtwagens als hele vloten?

Absoluut, we bieden zowel oplossingen voor individuele vrachtwagens als volledige vloten. Of u nu één vrachtwagen wilt voorzien van een opvallend zeil of uw hele vloot wilt upgraden met uniforme branding, we hebben de capaciteit en expertise om aan uw behoeften te voldoen

Zijn jullie vrachtwagenzeilen eenvoudig te installeren en te onderhouden?

Ja, onze vrachtwagenzeilen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. We zorgen ervoor dat ze gebruiksvriendelijk zijn, zodat uw chauffeurs moeiteloos met ze kunnen werken. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor uw vloot er professioneel en representatief blijft uitzien.

Wat is het verschil tussen schuifzeilen en roll-over zeilen voor vrachtwagens?
Schuifzeilen zijn ontworpen om zijwaarts te openen, waardoor een brede toegang tot de lading ontstaat. Roll-over zeilen daarentegen rollen in zijn geheel naar achteren, wat snel laden en lossen via de bovenzijde mogelijk maakt.
Zijn bedrukte vrachtwagenzeilen duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden?

Ja, onze bedrukte vrachtwagenzeilen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. We gebruiken hoogwaardige materialen en duurzame druktechnieken om ervoor te zorgen dat de kleuren niet vervagen en het ontwerp niet vervaagt, zelfs na blootstelling aan zonlicht, regen en wind.

Mijn vrachtwagens hebben een bijzondere maatvoering. Kunnen jullie zeilen op maat maken?

Zeker, bij Zeilmakerij Witte begrijpen we dat elk transportbedrijf unieke behoeften heeft, inclusief bijzondere maatvoeringen voor vrachtwagens. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen zeilen creëren die perfect passen bij uw specifieke vrachtwagens, ongeacht hun afmetingen en vormen. Onze ervaren vakmensen zullen nauwkeurige metingen uitvoeren en zeilen op maat maken om ervoor te zorgen dat ze naadloos aansluiten en optimale bescherming bieden aan uw lading. Neem gerust contact met ons op om uw bijzondere maatvoering te bespreken en te ontdekken hoe we op maat gemaakte zeilen kunnen leveren die aan al uw eisen voldoen.

Kan Zeilmakerij Witte ook het inmeten en de montage van mijn vrachtwagenzeil verzorgen?

Ja, naast het op maat maken van uw vrachtwagenzeil kunnen we ook het inmeten en de montage voor u verzorgen. Onze professionele vakmensen zorgen ervoor dat uw verandazeil perfect wordt geïnstalleerd.

Hoe lang is Zeilmakerij Witte al actief in de zeilmakerijbranche?
Zeilmakerij Witte heeft meer dan 110 jaar ervaring in de zeilmakerijbranche. Deze lange geschiedenis is een teken van onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit in het leveren van hoogwaardige verandazeilen.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze schaduwdoeken heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  contact icon