Transport

Een vrachtwagenzeil op maat uit Noord-Brabant | Transport

Bent u op zoek naar een vrachtwagenzeil dat op maat gemaakt is voor uw vrachtwagen in Noord-Brabant? Dan bent u bij Zeilmakerij Witte in Breda helemaal aan het juiste adres! Wij hebben ons gespecialiseerd in zeilen en helpen u graag verder. Met een vrachtwagenzeil kunt u de lading van uw vrachtwagen afdekken. Ook maken wij zeilen voor andere transportvoertuigen, zoals aanhangers. Daarbij leveren we altijd maatwerk, zodat u zeker weet dat het vrachtwagenzeil de lading mooi dekt.

Een vrachtwagenzeil perfect op maat gemaakt in de gewenste kleur in Noord-Brabant

U heeft de keuze uit diverse kleuren, zodat u een kleur kunt kiezen die bij uw bedrijf aansluit. Ook bieden we u de mogelijkheid om bedrukking op maat op het vrachtwagenzeil aan te brengen, voor extra reclame wanneer de vrachtwagen rondrijdt in Noord-Brabant of elders in Nederland of het buitenland. Tevens hebben we een grote reparatieafdeling. Mocht het vrachtwagenzeil ooit schade oplopen, dan repareren wij het vakkundig voor u. Wij hebben een grote hoeveelheid aan apparatuur om elke klus te klaren.

Tot ons assortiment behoren onder andere ook:

 • Schuifzeilen
 • Aanhangwagenzeilen
 • Rolzeilen
 • Afdeknetten
 • L.P.S. systemen
 • Roll-Over systemen

Ook leveren wij hoezen, spanbanden, TIR-kabels en allerlei andere onderdelen. Tevens hebben wij een grote reparatie-afdeling.

Wilt u meer weten over het kopen van een vrachtwagenzeil bij Zeilmakerij Witte? Neem dan eens contact op om verder te informeren.

Over onze zeilmakerij

Zeilmakerij Witte is een bedrijf met veel ervaring in de zeilmakerijbranche. We werden in 1910 opgericht door de grootmoeder van Rob Witte, de huidige directeur. Rob is sinds 1974 werkzaam in de zeilmakerij en beschikt inmiddels over zeer veel ervaring. Die ervaring zetten we graag in om u maatwerk van hoge kwaliteit te kunnen leveren, zoals een vrachtwagenzeil op maat voor uw bedrijf in Noord-Brabant. Wat we bij onze zeilmakerij in Breda willen laten zien is dat goedkoop niet altijd duurkoop is.

Wij maken gebruik van zeil van zeer hoge kwaliteit en kunnen u een vrachtwagenzeil op rol leveren tegen scherpe tarieven. Daarvoor zetten we moderne hulpmiddelen en nieuwe productietechnieken in. Dit combineren we met authentiek maat- en handwerk. U laat een vrachtwagenzeil dus het best op maat maken bij onze zeilmakerij in Noord-Brabant.

Waarom kiezen voor onze zeilmakerij?

Naast dat wij voor u een vrachtwagenzeil op maat kunnen maken in Noord-Brabant, zij wij ook leverancier van verandadoeken, schuifzeilen, tentzeilen voor overkappingen, afdeknetten, schaduwdoeken, hoezen, spandoeken en beletteringen. Ook verzorgen wij tentreparaties. We heten u van harte welkom in onze showroom als u onze producten en diensten met eigen ogen wilt komen bekijken. Deze showroom is maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend. Als u ons bedrijf inschakelt voor een vrachtwagenzeil geniet u bovendien van de volgende voordelen:

 • Kwaliteit en vakmanschap sinds 1910
 • Een fijne afwerking
 • Persoonlijke service
 • Snelle levertijden
 • Scherpe prijzen

Ja, ik wil een vrachtwagenzeil kopen!

Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen van een vrachtwagenzeil op maat in Breda (Noord-Brabant). U kunt ons bellen op 076 – 57 11 648 of het contactformulier op de website invullen. Vraag ook gerust om een vrijblijvende offerte!