Transport

Een vrachtwagenzeil op maat | Transport

Bent u op zoek naar een vrachtwagenzeil voor uw vrachtwagen? Dan bent u bij Zeilmakerij Witte helemaal aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in zeilen en helpen u graag verder. Met een vrachtwagenzeil kunt u de lading van uw vrachtwagen afdekken. Ook maken wij zeilen voor andere transportvoertuigen, zoals aanhangers. Daarbij leveren we altijd maatwerk, zodat u zeker weet dat het vrachtwagenzeil op maat de lading mooi dekt.

U heeft de keuze uit diverse kleuren, zodat u een kleur kunt kiezen die bij uw bedrijf aansluit. Ook bieden we u de mogelijkheid om bedrukking op het vrachtwagenzeil aan te brengen, voor extra reclame wanneer de vrachtwagen wordt rondgereden. Tevens hebben we een grote reparatie-afdeling, mocht het vrachtwagenzeil ooit schade oplopen. Wij hebben een grote hoeveelheid aan apparatuur om iedere klus te klaren.

Wilt u meer weten over het kopen van een vrachtwagenzeil bij Zeilmakerij Witte? Neem dan eens contact op om verder te informeren.

Schuifzeilen, vrachtwagenzeilen, aanhangwagenzeilen, rolzeilen, afdeknetten,
L.P.S. en Roll-Over systemen.

Ook leveren wij hoezen, spanbanden, TIR-kabels en allerlei onderdelen.
Tevens hebben wij een grote reparatie-afdeling.

Over Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte is een bedrijf met veel ervaring in de zeilmakerij branche. We werden in 1910 opgericht door de grootmoeder van Rob Witte, de huidige directeur. Rob is sinds 1974 werkzaam in de zeilmakerij en beschikt inmiddels over zeer veel ervaring. Die ervaring zetten we graag in om u maatwerk van hoge kwaliteit te kunnen leveren, zoals een vrachtwagenzeil op maat. Wat we bij Zeilmakerij Witte willen laten zien is dat goedkoop niet altijd duurkoop is.

Wij maken gebruik van zeil van zeer hoge kwaliteit en kunnen u een vrachtwagenzeil op rol leveren tegen scherpe tarieven. Daarvoor zetten we moderne hulpmiddelen en nieuwe productietechnieken in. Dit combineren we met authentiek maat- en handwerk. Een vrachtwagenzeil kopen doet u dus bij Zeilmakerij Witte.

Waarom kiezen voor Zeilmakerij Witte?

Behalve een vrachtwagenzeil is Zeilmakerij Witte ook leverancier van schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen en beletteringen. Ook verzorgen wij tentreparaties. We heten u van harte welkom in onze showroom als u onze producten en diensten met eigen ogen wilt komen bekijken. Deze is maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend. Als u Zeilmakerij Witte inschakelt voor een vrachtwagenzeil geniet u van de volgende voordelen:

  • Kwaliteit en vakmanschap sinds 1910;
  • Een fijne afwerking;
  • Persoonlijke service;
  • Snelle levertijden;
  • Scherpe prijzen.

Ja, ik wil een vrachtwagenzeil kopen!

Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen van een vrachtwagenzeil op maat.
U kunt ons bellen op 076 – 57 11 648, een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Vraag ook gerust om een vrijblijvende offerte.