Bij Zeilmakerij Witte werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. Voor het vervaardigen van verandazeilen, aanhangerzeilen, machinehoezen en tal van andere producten vertrouwen we op Serge Ferrari 705. Dit materiaal biedt uitstekende eigenschappen en levert maximale bescherming op.

Een hoogwaardig materiaal met aanzienlijke voordelen voor uw toepassingen. Het is niet alleen heel goed te lassen en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Serge Ferrari kenmerkt zich met name door een uitzonderlijke dimensionale stabiliteit. Dankzij de geavanceerde Precontraint-technologie heeft dit materiaal een lange levensduur, maar blijft het ook stabiel, wat krimp en vervorming tot een minimum beperkt. Ferrari 705 weerstaat de tand des tijds en behoudt zijn kwaliteit, zelfs onder zware omstandigheden. Daarnaast biedt het uitstekende UV-bestendigheid, waardoor het materiaal niet verkleurt of versneld veroudert door blootstelling aan zonlicht.

Bij Zeilmakerij Witte kunt u vertrouwen op ons gebruik van hoogwaardig materiaal. Of het nu gaat om verandazeilen, terraszeilen, aanhangerzeilen, afdekzeilen, oliebollenkramen, kermiszeilen of oldtimerhuiven, Ferrari 705 biedt de betrouwbaarheid en kwaliteit die gewenst is

Onze ervaren zeilmakers zorgen voor een nauwkeurige en duurzame afwerking. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor optimale bescherming en een professionele uitstraling. Vertrouw voor maatwerkproducten op de combinatie van de superieure eigenschappen van Ferrari 705 en het vakmanschap van Zeilmakerij Witte.

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, harmonicatunnel, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, foodtruckzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon