Wij zijn enthousiast over het gebruik van Ferrari voor zijn uitstekende eigenschappen als het gaat om bescherming. Ferrari 705 is een referentiemembraan op de markt voor beschermende materialen. Het is gemakkelijk lasbaar en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor het een ideaal materiaal is voor verandazeilen, terraszeilen voor horeaca, aanhangerzeilen, afdekzeilen, oliebollenkramen, kermiszeilen en oldtimerhuiven.

Ferrari 705 biedt verschillende voordelen voor uw toepassingen.

Het heeft een goede dimensionale stabiliteit, wat betekent dat het zijn vorm behoudt en niet gemakkelijk vervormt. Dankzij de Precontraint-technologie is er naast een lange levensduur ook een stabiel materiaal waardoor krimp of vervorming tot een minimum wordt beperkt. Het materiaal is bestand tegen de tand des tijds en behoudt zijn kwaliteit, zelfs bij blootstelling aan zware omstandigheden. Daarnaast biedt Ferrari 705 een hoge UV-bestendigheid, waardoor het materiaal niet verkleurt of degradeert door blootstelling aan de zon.

Bij Zeilmakerij Witte kunt u vertrouwen op het gebruik van een hoogwaardig materiaal dat voldoet aan uw eisen op het gebied van bescherming en duurzaamheid. Of het nu gaat om verandazeilen, terraszeilen, aanhangerzeilen, afdekzeilen, oliebollenkramen, kermiszeilen of oldtimerhuiven, Ferrari 705 biedt de betrouwbaarheid en weerstand die nodig zijn om uw waardevolle bezittingen te beschermen.

Kies voor de kwaliteit en prestaties van hoogwaardige materialen en vakmanschap voor uw verandazeilen, terraszeilen voor horeca, aanhangerzeilen, afdekzeilen, oliebollenkramen, kermiszeilen en oldtimerhuiven. Onze ervaren zeilmakers zorgen voor een nauwkeurige en duurzame afwerking, waarbij het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor optimale bescherming en een professionele uitstraling. Vertrouw op de superieure eigenschappen van Ferrari 705 en bereik de gewenste resultaten voor uw beschermende toepassingen.

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, foodtruckzeilen pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon