Zeilmakerij Witte maakt voor uw huif het zeil op maat! Een simpele huif in een kleur of bedrukte huif? Bij Witte kan het allemaal. Wij gebruiken hetzelfde stevige pvc materiaal wat ook op vrachtwagentrailers gebruikt wordt, zo is uw huif goed beschermd en gaat langer mee.

Huif op maat

Bij zeilmakerij Witte maken wij het zeil op maat zodat deze op uw huif past. Of u nu spullen of machines vervoert, deze wilt u veilig vervoeren maar ook zonder dat er beschadigingen optreden door bijvoorbeeld regen of stof. Wij maken ook zeilen voor een huif van bekende aanhanger merken. Het zeil voor uw huif wordt gemaakt uit 650 grams of 900 grams pvc.

Een huif die past

Elke huif is anders en daarom levert zeilmakerij Witte maatwerk, keuze van materiaal tot aan bedrukking met passend advies. Heeft u een losse bakwagen waar een huif op moet en nog geen zeil? Ook dan staat Witte klaar om u te helpen. Wij maken een huifzeil op maat maar een schuifzeil voor uw huif kan ook.

Ook in de bevestiging denken wij met u mee, moet uw huif vast gemaakt worden door middel van haken met tir rubbers of tourniquets (draaisluiting) dat kan! Er kan zelfs een achterval op uw huif, dit is een oprolbaar zeil met veren aan de achterkant van de huif. Gemakkelijk te openen en sluiten.

Unieke uitstraling

We gaan nog verder. Wilt u uw huifzeil personaliseren met uw bedrijfslogo, tekst of afbeeldingen? Dat kan! Zo krijgt uw aanhangwagen niet alleen een perfect passend zeil, maar ook een unieke uitstraling die uw bedrijf overal promoot. Wij kunnen het doek full color bedrukken of beschilderen. Zo is uw huif bedrukt en nog exclusiever dan voorheen.

Moet de huif extra opvallen of wilt u dat er een waarschuwingsstreep op zit, dan kan er ook markeringstape op bevestigd worden. Deze felle of reflecterende stroken maken de huif beter zichtbaar in donkere of slecht zichtbare situaties.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen huif aanhangwagen

  • Bescherm uw lading tegen wind, regen of stof.
  • Voorkom dat uw lading los raakt uit de huif valt en verklein de kans op ongevallen.
  • Verminder weerstand en bespaar op brandstof kosten.
  • Voorkom milieuschade en verminder zwerfafval.
  • Val op en zet uw bedrijf goed op de kaart.

Een greep uit onze projecten

Reparatie aan huif

Uiteraard bied zeilmakerij Witte ook reparatie aan het zeil van uw huif, als deze hier gemaakt dus proberen wij deze zo snel en goed mogelijk te maken. Komt het zeil van uw huif niet van ons, ook dan staan wij klaar om het zeil te repareren. Zo kunt u weer beschermend de weg op gaan.

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Vraag en antwoord

Hoe lang duurt het om een op maat gemaakt huif te produceren?

De productietijd van een op maat gemaakt huif kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zeil en de complexiteit van het ontwerp door bijvoorbeeld te laten bedrukken of beletteren. Na ontvangst van uw offerteaanvraag en de benodigde informatie, zullen we u een geschatte productietijd verstrekken. We streven er altijd naar om efficiënt te werken en tegelijkertijd hoogwaardige resultaten te leveren. Ons doel is om u snel te voorzien van een op maat gemaakt huif dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Hoe kan ik een offerte krijgen voor een op maat gemaakt huif?

Bij Zeilmakerij Witte streven we ernaar om aan uw unieke behoeften te voldoen door op maat gemaakte huif voor uw aanhangwagen te leveren. Om een nauwkeurige offerte voor u op te stellen, hebben we enkele details nodig. We verzoeken u vriendelijk om ons een foto van de aanhangwagen te sturen, samen met een gedetailleerde omschrijving van uw wensen. Vertel ons of u het zeil effen wilt of full color bedrukt. Bovendien zijn de afmetingen van de aanhangwagen essentieel: geef de breedte x lengte x hoogte in centimeters van de aanhangwagen door. Vermeld alstublieft ook welke bevestiging u wilt door aan te geven of er haken met tir rubbers of draaisluitingen aan moeten. Met deze informatie kunnen we een nauwkeurige offerte voor u opstellen die aan uw specifieke vereisten voldoet.

Kan ik ook huiven bestellen voor verschillende soorten aanhangwagens?
Bij Zeilmakerij Witte hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte huiven voor aanhangwagens van uitmuntende kwaliteit. Met meer dan 110 jaar ervaring in de zeilmakerijbranche staan we garant voor vakmanschap en precisie. Of u nu op zoek bent naar schuifzeilen, afdeknetten, aanhangerzeilen op maat of specifieke PVC hoezen, wij bieden u hoogwaardige oplossingen die naadloos aansluiten bij uw eisen.
Kunnen jullie ook een bedrukte huif leveren?

Zeker, bij Zeilmakerij Witte bieden we de mogelijkheid om bedrukte huiven te leveren. Bedrukking kan variëren van logo’s en tekst tot aangepaste ontwerpen die passen bij uw bedrijfsidentiteit. Wij bedrukken met full color prints, beletteren en schilderen. Als u geïnteresseerd bent in een bedrukte huif, kunt u ons voorzien van de gewenste ontwerpinformatie en specificaties. Ons team zal ervoor zorgen dat het ontwerp nauwkeurig wordt weergegeven op het zeil, zodat uw aanhangwagen de aandacht trekt terwijl uw lading beschermd blijft.

Wat gebeurt er als mijn op maat gemaakte huif beschadigd raakt?

Bij Zeilmakerij Witte begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren en dat zeilen na verloop van tijd slijtage kunnen vertonen. We zijn er trots op dat we niet alleen hoogwaardige op maat gemaakte huiven leveren, maar ook een toewijding hebben om de levensduur van uw huif te verlengen. Als het huif zeil van uw aanhangwagen beschadigd raakt, staan we klaar om reparaties uit te voeren. Ons ervaren team van vakmensen is bedreven in het herstellen van zeilen en het verhelpen van problemen, zodat uw zeil weer in optimale staat verkeert. We zien het als onze missie om ervoor te zorgen dat uw investering in een op maat gemaakt zeil zo lang mogelijk meegaat. U kunt op ons rekenen voor hoogwaardige reparaties en uitstekende service, zelfs nadat uw zeil is geleverd.

Hoe kan ik contact opnemen om mijn huif zeil te bestellen?

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website of door ons te bellen. We bespreken graag uw wensen, beantwoorden uw vragen en begeleiden u bij het bestellen van uw op maat gemaakt huif. Ons team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige bescherming voor uw huif en lading.

contact icon