Als zeilmaker krijgen wij vaak de vraag om zeilen te maken met een ouderwetse uitstraling. Voor ons als zeilmaker zijn dit mooie projecten om aan te werken. Het is voor ons een uitdaging om, waar dat kan, met moderne machines en authentieke materialen de mooiste katoenen afdekzeilen te maken.

Wanneer er behoefte is aan een ouderwetse uitstraling voor katoenen afdekzeilen, katoenen zeilen en hoezen, werken wij graag met de hoogwaardige materialen van Latim. Latim is een bekende leverancier van doek en canvas, bekend om hun betrouwbaarheid en vakmanschap.

Afdekzeilen van katoen

Bij Latim kunnen we hoogwaardige materialen krijgen die perfect geschikt zijn voor producten zoals zeilen voor orgels, dakzeilen voor kermisattracties, hoezen, zonneschermen, kappen voor oude auto’s, huifkarren, en zeilen voor oude aanhangers, en voor toepassingen waar de kwaliteit en uitstraling van authentiek katoen nodig zijn. Deze materialen kunnen indien gewenst behandeld worden zodat ze waterafstotend zijn en/of brandvertragend.

Sinds 1931 biedt Latim, als een familiebedrijf met vele generaties ervaring, een bewezen fabricageproces dat zorgt voor goede kwaliteit van technisch textiel. Alle producten van Latim zijn duurzaam en gaan lang mee. Latim (LA Toile IMperméable) is een bekend Frans merk dat wordt gewaardeerd door veel vakmensen vanwege hun betrouwbaarheid en hoogwaardig vakmanschap. Omdat Latim hun katoen nog steeds op traditionele wijze produceert, krijg je niet alleen goede kwaliteit, maar ook de uitstraling en kleur die je alleen met katoen of canvas kunt bereiken.

Zeilmaker met ervaring in Katoen

Als zeilmakerij vertrouwen wij op Latim voor de levering van hoogwaardige doeken en canvas. Hun materialen stellen ons in staat om katoenen afdekzeilen te maken die voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. We kunnen rekenen op de consistentie en duurzaamheid van het katoen van Latim.

Kies voor onze zeilmakerij Witte en profiteer van de jarenlange ervaring en het vakmanschap van zowel Latim als onze eigen vakmensen. Samen kunnen we hoogwaardige producten leveren die aan uw specifieke behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het maken van uw projecten met behulp van de materialen van Latim.

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

contact icon