Wij zijn verheugd om samen te werken met Latim, een gerenommeerde leverancier van kantoendoek en canvas. Bij Latim kunnen we hoogwaardige materialen verkrijgen die perfect zijn voor producten zoals orgelzeilen, dakzeilen voor kermisattracties, hoezen, zonwering, huiven voor oldtimers, huifkarren, aanhangerzeilen voor oldtimers en toepassingen waar de kwaliteit en uitstraling van authentiek katoen vereist zijn. Deze materialen kunnen indien gewenst geïmpregneerd worden om waterafstotend te zijn en/of brandvertragend.

Sinds 1931 biedt Latim als familiebedrijf met meerdere generaties ervaring een bewezen fabricageproces dat een consistente kwaliteit van technisch textiel garandeert. Alle producten van Latim voldoen aan de eis van uitstekende duurzaamheid in de loop der tijd. Latim (LA Toile IMperméable) is een bekend Frans merk dat wordt erkend door vele vakmensen vanwege hun betrouwbaarheid en hoogwaardig vakmanschap.

Hoogwaardige producten van Latim katoen

Als zeilmakerij vertrouwen wij op Latim voor de levering van hoogwaardige kantoendoeken en canvas. Hun materialen stellen ons in staat om producten van topkwaliteit te vervaardigen die aan de eisen van onze klanten voldoen. Of het nu gaat om orgelzeilen, dakzeilen voor kermisattracties, hoezen, zonwering, huiven voor oldtimers, aanhangerzeilen voor oldtimers of andere toepassingen, wij kunnen rekenen op de consistentie en duurzaamheid van de materialen van Latim.

Kies voor onze zeilmakerij Witte en profiteer van de jarenlange ervaring en het vakmanschap van Latim. Samen kunnen we zorgen voor hoogwaardige producten die voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw projecten met behulp van de kwaliteitsmaterialen van Latim.

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, foodtruckzeilen pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon