Op maat gemaakte marktkraamzeilen van topkwaliteit

Heeft u een marktkraam en zoekt u hoogwaardige op maat gemaakte zeilen? Zoek niet verder, want Zeilmakerij Witte staat tot uw dienst! Wij begrijpen dat uw kraam niet alleen praktisch moet zijn, maar er ook aantrekkelijk uit moet zien. Daarom bieden wij op maat gemaakte marktkraamzeilen die aan al uw eisen voldoen.

Maatwerk Marktkraamzeilen Bij Zeilmakerij Witte vervaardigen we onze marktkraamzeilen volledig op maat, geheel volgens uw wensen. Of het nu gaat om een volledig marktkraamzeil, een dakzeil of een zonneluifel, wij leveren marktkraamzeilen die precies aan uw specificaties voldoen en deze kunnen we bovendien bedrukken in de door u gewenste stijl.

Markt kraamzeilen van het beste materiaal

Onze marktkraam- en tafelzeilen worden gemaakt van de allerbeste materialen, waardoor we kunnen garanderen dat ze lang meegaan, gemakkelijk schoon te houden zijn en hun aantrekkelijke uitstraling behouden. Ze zijn niet alleen eenvoudig te reinigen, maar ook bestand tegen vuil, ijs en diverse weersomstandigheden. Zo blijft uw handelswaar te allen tijde beschermd, zelfs op de meest uitdagende marktdagen, en behoudt uw marktkraam zijn uitstraling op het hoogste niveau.

Brandvertragende markt kraamzeilen

Brandvertragend Zeil Indien gewenst kunnen wij uw marktkraamzeil uitvoeren in brandvertragend doek. Dit is ook beschikbaar voor bedrukte zeilen. Ons brandvertragende doek voldoet aan zowel de M2-norm (Franse brandnorm) als de B1-norm (Duitse norm DIN 4102). De laatste wordt steeds meer gezien als de Europese norm op het gebied van brandveiligheid. Als deze normen voor u van belang zijn, kunnen we vooraf met u bespreken hoe u kunt voldoen aan de voor u geldende normen.

Bedrukte marktkraamzeilen

Bedrukte Zeilen Uw marktkraam moet er natuurlijk ook aantrekkelijk uitzien. U staat op de markt en het is belangrijk om de aandacht van bezoekers te trekken. Dit betekent dat uw zeilen niet alleen goed moeten passen en duurzaam moeten zijn, maar ook de uitstraling moeten hebben die bij uw product past. Indien gewenst kunnen wij uw zeilen volledig in full color bedrukken. De mogelijkheden qua kleuren, afbeeldingen en teksten zijn dan eindeloos.

Bij Zeilmakerij Witte gaan we verder dan standaardoplossingen. We luisteren naar uw specifieke wensen en eisen en zorgen ervoor dat ons vakmanschap en onze expertise resulteren in unieke op maat gemaakte zeilen. Of u nu een marktkraamzeilen heeft met speciale afmetingen, een voorkeur heeft voor specifieke kleuren, of zelfs uw bedrijfslogo op het zeil wilt laten drukken, wij maken het mogelijk.

Voordelen van onze marktkraamzeilen:

Marktkraam zeilen van Zeilmakerij Witte

Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Onze ervaren zeilmakers werken met zorg en precisie aan elk project, waarbij ze gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Bij Zeilmakerij Witte leveren we geen standaardoplossingen, maar maatwerk van het hoogste niveau.

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Kom langs in onze showroom/winkel

    Als u benieuwd bent naar onze marktkraamzeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

    Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag, maar kom ook vooral langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

    contact icon