Een betere oogst met onze op maat gemaakte oogstmachinezeilen

Bij zeilmakerij Witte snappen we uw oogstmachine is kostbaar, daarom moet deze beschermd worden tegen de diverse omstandigheden op het veld. Wij maken oogstmachinehoezen op maat, ontworpen om de tand des tijds in de agrarische wereld te doorstaan. Onze oogstmachinehoezen worden gemaakt met vakmanschap en zijn bestand zijn tegen Uv-straling en de schurende effecten van stof en gewasresten.

De pasvorm is wordt afgestemd op uw model oogstmachine, waardoor uw de beste bescherming krijgt. Onze oogstmachinehoezen gaan lang mee en kunnen tegen een stootje, slijtage is geen probleem. Wij gaan voor duurzaam. Hiermee wordt ook bescherming geboden tegen het weer, denk aan: regen, hagel, de warme zon of heftige wind.

Of uw nu maïs, tarwe, bieten of soja oogst, onze oogstmachinehoezen zijn gemaakt van materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn. De pasvorm is afgestemd op de machine en de gewassen, hierdoor kunt u met vertrouwen de oogsttijd tegemoet gaan.

Wij snappen dat u vertrouwt op en of meerdere merken oogstmachines. Daarom zijn onze hoezen gemaakt voor John Deere tot aan New Holland. Een perfecte pasvorm die samen gaat met naadloze integratie van de kwaliteit waar diverse merken bekend om staan. Geen twee oogstmachines zijn hetzelfde, en daarom bieden wij maatwerk per model voor onze hoezen. Heeft u een specifiek model of meerdere, dan gaan wij op basis van uw unieke behoefte aan de slag!

Voor de agrarische sector maken wij ook de volgende producten:

contact icon