Pistezeilen

Bij Zeilmakerij Witte zijn we niet alleen gespecialiseerd in zeilmaken, maar we hebben ook een historie in het leveren van circus- en jongleermaterialen. We hebben nauw samengewerkt met Circus Woenzini en kijken met plezier terug op allereerste Bredase Jongleerdag die we in samenwerking met Jeugdcircus Woenzini organiseerde.

Hoewel we inmiddels zijn gestopt met het leveren van circusmaterialen, zijn we trots om te zeggen dat we nog steeds op maat gemaakte pistezeilen vervaardigen. Bij Zeilmakerij Witte draait alles om maatwerk, ook als het gaat om pistezeilen. Of u nu kiest voor een enkele kleur of een combinatie van kleuren, of zelfs decoratieve elementen zoals sterren of cirkels gesneden uit gekleurd PVC, we kunnen het voor u realiseren. Als u wilt, kunnen we zelfs uw pistezeil volledig in full color bedrukken.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt pistezeil? Bij Zeilmakerij Witte staan we klaar om u van dienst te zijn. Neem gerust contact met ons op, en we bespreken graag de diverse mogelijkheden voor uw pistezeil

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen pistezeilen

 • Bescherming tegen weersinvloeden.
 • Toevoeging van stijl en sfeer.
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Flexibiliteit en aanpasbaarheid aan verschillende evenementen.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Maatwerk zeilen bij Zeil Makerij

In het domein van bescherming en innovatie, waar vakmanschap en inzet samenkomen, staat Zeilmakerij Witte als een betrouwbare partner aan uw zijde. Met ongeëvenaarde precisie en expertise streven wij ernaar om uw waardevolle lading veilig te omhullen en te beschermen. Onze op maat gemaakte zeilen zijn ontworpen om regen, wind en stof te weerstaan, zodat uw vracht onaangetast blijft terwijl u zorgeloos de wereld doorkruist. Bij Zeilmakerij Witte smelten onze vaardigheden harmonieus samen met de krachten van de natuur, met als doel de beste bescherming te bieden voor uw transportbehoeften.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze pistezeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag, maar kom ook vooral langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon