Pistezeilen

Bij Zeilmakerij Witte zijn we niet alleen gespecialiseerd in zeilmaken, maar we hebben ook een historie in het leveren van circus- en jongleermaterialen. We hebben nauw samengewerkt met Circus Woenzini en kijken met plezier terug op allereerste Bredase Jongleerdag die we in samenwerking met Jeugdcircus Woenzini organiseerde.

Hoewel we inmiddels zijn gestopt met het leveren van circusmaterialen, zijn we trots om te zeggen dat we nog steeds op maat gemaakte pistezeilen vervaardigen. Bij Zeilmakerij Witte draait alles om maatwerk, ook als het gaat om pistezeilen. Of u nu kiest voor een enkele kleur of een combinatie van kleuren, of zelfs decoratieve elementen zoals sterren of cirkels gesneden uit gekleurd PVC, we kunnen het voor u realiseren. Als u wilt, kunnen we zelfs uw pistezeil volledig in full color bedrukken.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt pistezeil? Bij Zeilmakerij Witte staan we klaar om u van dienst te zijn. Neem gerust contact met ons op, en we bespreken graag de diverse mogelijkheden voor uw pistezeil

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Kleurrijk PVC-pistezeil met sterrenpatroon en messing ringen langs de rand. Een veelzijdig zeil om elke circuspiste te verfraaien.

Voordelen pistezeilen

 • Bescherming tegen weersinvloeden.
 • Toevoeging van stijl en sfeer.
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Flexibiliteit en aanpasbaarheid aan verschillende evenementen.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Maatwerk pistezeilen bij Zeilmakerij

Ontdek onze op maat gemaakte pistezeilen, vakkundig vervaardigd door onze ervaren zeilmakers. Of het nu voor circussen, sportfaciliteiten of andere evenementen is, onze zeilen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste vorm, kleur en zelfs volledig bedrukt. Met de nadruk op vakmanschap en hoogwaardige materialen, bieden onze pistezeilen niet alleen een mooie vorm, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bij Zeilmakerij Witte streven we ernaar om de perfecte oplossing te bieden voor uw specifieke behoeften, met maatwerk dat uw verwachtingen overtreft.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze pistezeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag, maar kom ook vooral langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon