Wij zijn enthousiast over het gebruik van Polymar Scrim PVC-gaasdoek vanwege zijn uitstekende eigenschappen. Dit veelzijdige materiaal stelt ons in staat om hoogwaardige containernetten, afdeknetten, zandbaknetten, zwembadafdekkingen en aanhangernetten te maken.

Polymar Scrim PVC-gaasdoek biedt stabiliteit in elke dimensie. Dit luchtdoorlatende, opengeweven gaasdoek met PVC-coating wordt gebruikt als beschermend materiaal in een breed scala aan toepassingen. Het kan worden gebruikt met verschillende ondersteunende structuren en heeft een breed scala aan technische eigenschappen. Veel varianten hebben ook vlamvertragende eigenschappen.

Het gaasdoek is lasbaar, waardoor we sterke en duurzame netten kunnen produceren die voldoen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het veilig opbergen van lading in een aanhangwagen, het beschermen van een zandbak tegen ongewenste elementen, het afdekken van een zwembad of het creëren van een veilige omgeving met een afdeknet, Polymar Scrim PVC-gaasdoek is de ideale keuze.

Dit materiaal is weerbestendig en UV-bestendig, waardoor het lang meegaat en zijn kwaliteit behoudt, zelfs bij blootstelling aan zware weersomstandigheden. Daarnaast is Polymar Scrim PVC-gaasdoek dimensioneel stabiel, wat betekent dat het zijn vorm behoudt en niet gemakkelijk vervormt.

Polymar Scrim PVC-gaasdoek een betrouwbare keuze

U kiest voor een betrouwbaar en veelzijdig materiaal dat voldoet aan de eisen van uw toepassingen. Onze producten gemaakt van PVC-gaasdoek bieden duurzaamheid, weerstand tegen weersinvloeden en dimensionele stabiliteit. Vertrouw op de kwaliteit en veelzijdigheid van hoge kwaliteit gaasdoek voor uw containernetten, afdeknetten, zandbaknetten, zwembadafdekkingen en aanhangernetten. Bereik de gewenste bescherming en functionaliteit met dit hoogwaardige materiaal.

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, harmonicatunnel, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, foodtruckzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon