Met een raamzeil voor uw veranda geniet u iedere avond in uw tuin. Doet u dit nu alleen nog maar op de mooie zomerdagen? Maar gaat u wanneer de temperatuur daalt vaak naar binnen omdat het te koud wordt in de veranda? Of zit u bij regen niet droog? Met een raamzeil voor uw veranda van Zeilmakerij Witte lost u dit eenvoudig op.

Met een raamzeil voor uw veranda zit u er warm en droog bij

Helaas zijn de weersomstandigheden in Nederland niet altijd zoals we graag zouden willen. Regen en kou komen regelmatig voor. Maar ook op deze dagen kunt u heerlijk in de tuin zitten, door een raamzeil voor uw veranda aan te schaffen. Zo zit u er altijd warm en droog bij. En ook de meubelen en kussens hoeven bij een regenbui niet naar binnen, want door het raamzeil staan deze ook altijd droog. Zo voorkomt u schade aan uw meubels.

Ontdek de voordelen in Breda

Ziet u dit wel zitten en wilt u een raamzeil of scheidingswand voor uw veranda kopen? Kom dan langs in onze showroom in Breda, stel uw vragen en ontdek de voordelen. Ook bereikt u ons telefonisch door te bellen naar 076 – 571 16 48. Weet u al wat voor zeil u wilt? Dan vraagt u eenvoudig online een offerte aan.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Meest bekeken

  Raamzeilen voor overkapping

  |

  Veranda doek

  |

  Schaduwdoek waterdicht op maat

  contact icon