Raamzeilen voor overkapping

Raamzeilen voor uw overkapping laat u op maat maken door Zeilmakerij Witte in Breda. Het is op warme zomeravonden natuurlijk heerlijk om buiten onder de overkapping te zitten. Helaas zijn warme avonden schaars in Nederland en heeft u een groot gedeelte van het jaar geen plezier van uw overkapping. Als u gaat voor raamzeilen van onze zeilmakerij, die oprolbaar zijn, is dit verleden tijd en geniet u voortaan het hele jaar door optimaal van uw overkapping. Een raamzeil op maat laten maken bij ons in Noord-Brabant is dus zeker de investering waard.

Met een raamzeil voor uw veranda geniet u iedere avond in uw tuin. Doet u dit nu alleen nog maar op de mooie zomerdagen? Maar gaat u wanneer de temperatuur daalt vaak naar binnen omdat het te koud wordt in de veranda? Of zit u bij regen niet droog? Met een raamzeil voor uw veranda van Zeilmakerij Witte lost u dit eenvoudig op.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen verandazeil

 • Tijdens alle seizoenen van het jaar optimaal gebruik van uw veranda
 • Extra kinderspeelruimte, rokersruimte of loungehoek
 • Geen katten of andere ongewenste dieren op de kussens van uw lounge set
 • Tijdens dat gezellig avondje met vrienden net wat langer buiten kunnen zitten
 • Duurzaam in gebruik door enkel gebruik van A-merk materialen

Met onze raamzeilen voor uw overkapping zit u het hele jaar comfortabel buiten

Met een raamzeil dat op maat is gemaakt door Zeilmakerij Witte uit Breda (Noord-Brabant) houdt u regen en wind buiten en de warmte binnen. Zo is het niet alleen op warme zomerdagen, maar het gehele jaar door goed vertoeven onder de overkapping. Is het een dagje wel warm weer? De raamzeilen zijn oprolbaar, waardoor u snel weer geniet van de buitenlucht. Dit maakt de raamzeilen erg flexibel en ideaal om het gehele jaar door te gebruiken. Wanneer u uw raamzeilen bestelt bij onze zeilmakerij bent u verzekerd van echt vakmanschap. Wij werken namelijk alleen maar met vakkundige mensen die een ruime ervaring hebben. Dat is belangrijk, want al onze raamzeilen en schaduwdoeken worden grotendeels handgemaakt. Hierdoor garanderen wij u dat u bij ons in Noord-Brabant een raamzeil of schuifzeil krijgt dat met de grootste nauwkeurigheid speciaal voor u op maat is gemaakt. Dat maakt onze service uniek.

Bestel direct raamzeilen die oprolbaar zijn voor uw overkapping

Met onze raamzeilen voor veranda’s haalt u het maximale uit uw overkapping. Onze raamzeilen zijn oprolbaar, waardoor u ze snel omlaag doet of juist omhoog haalt. Vraag direct online een offerte aan en laat ook een raamzeil op maat maken bij ons in Noord-Brabant. Voor meer informatie over onze mogelijkheden belt u eenvoudigweg naar 076 – 571 16 48.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon