Wilt u een schaduwdoek in de vorm van een driehoek op maat laten maken in Noord-Brabant? Wij van Zeilmakerij Witte in Breda doen dit graag voor u. Al sinds 1910 produceren wij diverse soorten zeilen en ook schaduwdoeken behoren tot ons assortiment. Met een schaduwdoek creëert u in uw tuin eenvoudig schaduw op de plaats die u wenst. Zo geniet u optimaal van uw terras, veranda of andere zitplaats.

De voordelen van een schaduwdoek als driehoek op maat gemaakt bij ons in Noord-Brabant

Een schaduwdoek of schaduwzeil in de vorm van een driehoek op maat gemaakt bij onze zeilmakerij in Breda (Noord-Brabant) heeft verschillende voordelen. Ten eerste is dit schaduwdoek eenvoudig op te hangen en biedt de vorm allerlei creatieve mogelijkheden. U kunt het doek op diverse manieren ophangen, waardoor u altijd op de gewenste plek schaduw heeft en ook nog een speels element toevoegt aan uw tuin. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor waterdichte schaduwdoeken, waardoor het doek niet alleen beschermt tegen de ton, maar ook tegen de regen.

Bezoek onze winkel of vraag online een offerte aan

Als u een schaduwdoek of zonnedoek in de vorm van een driehoek op maat wilt laten maken door onze experts in Noord-Brabant, bent u van harte welkom in onze winkel in Breda. Hier bekijkt u alle mogelijkheden en vraagt u ons gerust om persoonlijk advies. U kunt ook meteen online een offerte aanvragen of voor meer informatie bellen naar 076 – 57 11 648.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon