Al uw kwalitatief hoogwaardige serre zeilen laat u maken door Zeilmakerij Witte in Breda. Op lange zomerdagen is het heerlijk om onder de overkapping van de serre van uw huis te zitten. Helaas laat het weer dat in Nederland niet altijd toe en hebben we vaak te maken met wind en regen. Dat is zonde want op zulke dagen kunt u niet comfortabel gebruik maken van uw serre. De serre zeilen van Zeilmakerij Witte in Breda bieden u hier de oplossing voor.

Vakkundige benadering bij de productie van uw serre zeilen in Breda

Dankzij serre zeilen kunt u wind en regen uit uw serre houden. Daarbij wordt juist de warmte binnengehouden. Zo zorgen serre zeilen ervoor dat u het gehele jaar kunt genieten van uw serre. Bij Zeilmakerij Witte in Breda maken wij deze serre zeilen voor u op maat. Zo passen ze perfect bij uw huis en hebben ze de juiste formaten. Dit wordt gedaan door een vakkundig productieteam, wat belangrijk is want het maken van serre zeilen vereist vakmanschap. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor producten van een hoge kwaliteit met een nauwkeurige afwerking.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het maken van serre zeilen op maat? Neem dan contact met ons op en bel naar 076 – 571 16 48. Via onze website kunt u ook direct een offerte aanvragen!

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Meest bekeken

  Raamzeilen voor overkapping

  |

  Zeilmakerij Made

  |

  Transparant zeil met ringen

  contact icon