Wij als zeilmaker zijn verheugd om met Soltis Perform 92 te werken vanwege de unieke eigenschappen die dit materiaal biedt. Soltis Perform 92 fungeert als een effectief warmteschild en houdt tot wel 97% van de warmte buiten. Deze stof is ideaal voor zonwering, schaduwdoeken, balkondoeken en andere toepassingen waarbij temperatuurregulatie en bescherming tegen hitte van essentieel belang zijn.

Met zijn micro-ventilatieopeningen filtert Soltis Perform 92 de warmte en zorgt het voor een comfortabele omgeving, terwijl het tegelijkertijd de energiekosten van gebouwen verlaagt. Deze stof biedt uitstekende controle over schittering en een indrukwekkende transparantie, waardoor gebruikers kunnen genieten van een aangename ervaring zonder hinderlijke zonnestralen.

Daarnaast staat Soltis Perform 92 bekend om zijn duurzaamheid en kleurbestendigheid. Zelfs na meerdere jaren blootstelling aan de zon behoudt deze stof zijn kleurpracht volgens de ISO 105 A02-schaal. Dit betekent dat uw zonwering, schaduwdoeken, balkondoeken, zonwering met zuignappen, harmonicadoeken en zonnedoeken er niet alleen direct na installatie geweldig uitzien, maar ook op de lange termijn.

Met Soltis Perform 92 kiest u voor hoogwaardige zonwering en bescherming tegen de zon. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw terras, balkon of andere buitenruimte, onze producten gemaakt van Soltis Perform 92 voldoen aan uw behoeften. Het materiaal is duurzaam, betrouwbaar en speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van zonweringstoepassingen.

Bij het kiezen van onze producten kunt u vertrouwen op de uitstekende prestaties, duurzaamheid en esthetiek die Soltis Perform 92 te bieden heeft. Wij zijn trots om met dit materiaal te werken en garanderen dat onze zonweringproducten gemaakt van Soltis Perform 92 aan uw verwachtingen zullen voldoen. Creëer een comfortabele en stijlvolle buitenruimte met de betrouwbare bescherming van Soltis Perform 92.

contact icon