Tentzeil overkapping

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Tentzeil overkapping

Met een tentzeil voor uw overkapping creëert u voor alle dagen een heerlijke plek in uw achtertuin. Wanneer het met mooi weer natuurlijk al heerlijk vertoeven is in uw tuin, maakt u met een zeil van uw overkapping een plek voor op de dagen met minder mooi weer. Want in ons land komen de mooie zomeravonden namelijk niet iedere dag voor. Voor een tentzeil voor uw overkapping komt u naar Zeilmakerij Witte.

Met een tentzeil is het iedere avond heerlijk zitten onder uw overkapping

Met een zeil sluit u open gedeeltes van uw overkapping af. Hierdoor zit u ook in de winter of op een andere regenachtige dag lekker buiten onder uw overkapping. Veel mensen hebben een prachtige overkapping en terras in de tuin. Door het vaak slechte weer in Nederland kunnen we hier niet altijd gebruik van maken. Kies daarom voor een op maat gemaakt tentzeil voor uw overkapping. Zo geniet u elke dag in uw tuin.

Houd wind en regen buiten

Wanneer u uw overkapping met een tentzeil afsluit, houdt u wind en regen buiten. Extra voordeel is dat de warmte in de overkapping blijft hangen! Om dit te garanderen, bieden wij u een zeil dat exact voor uw overkapping gemaakt is.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden in Breda

Ziet u het wel zitten om iedere dag te genieten van uw overkapping? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een tentzeil voor uw overkapping te bespreken. Vraag online een vrijblijvende offerte aan of bel naar 076 – 571 16 48. Wij vertellen u er alles over.

Meest bekeken

Neem contact met ons op