Transparant zeil met ringen

Een transparant zeil met ringen voor bijvoorbeeld uw veranda laat u natuurlijk op maat maken bij Zeilmakerij Witte Breda. Kent u het probleem? U heeft een tuinfeestje gepland en net wanneer het feest begint gaat het regenen. Hierdoor is het een stuk minder leuk om buiten te zitten en valt uw feestje spreekwoordelijk in het water. Dit kunt u voorkomen door middel van een transparant zeil met ringen. Dit kunt u gemakkelijk aan uw veranda bevestigen. Het zeil houdt de wind en regen tegen en houdt de warmte onder de veranda. Zo kunt u alsnog lekker buiten zitten zonder last te hebben van de regen en de wind.

Wij maken voor u een transparant zeil met ringen op maat

Met een transparant zeil voor aan uw veranda rekent u af met de wisselvallige Nederlandse zomers. Door bij bijvoorbeeld regen of harde wind een zeil aan uw veranda te hangen kunt u toch lekker buiten zitten zonder last te hebben van het slechte weer. Deze zeilen worden door Zeilmakerij Witte speciaal voor u op maat gemaakt. Dit wordt grotendeels met de hand gedaan door een vakkundig team met een uitgebreide ervaring. Op deze manier zorgen we dat we de hoge kwaliteit kunnen leveren die u altijd van ons kunt verwachten. Wij verheffen het maken van zeilen namelijk tot een echt vakmanschap.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bereiken via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Bestel nu een transparant zeil voor uw veranda in Breda en zit nooit meer in de kou

  Wilt u ook heerlijk onder uw veranda kunnen zitten zonder afhankelijk te zijn van het weer? Vraag dan direct online uw offerte aan voor het maken van een transparant zeil met ringen voor aan uw veranda. Indien u meer informatie wenst te hebben over onze mogelijkheden kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 076 – 571 16 48.

  Meest bekeken

  Schaduwzeil op maat

  |

  Raamzeil veranda

  |

  Zonnedoek waterdicht op maat

  contact icon