Verandadoek op maat laten maken

Bent u op zoek naar een verandadoek? Beschikt u over een veranda en wilt u ook graag met wat minder warm weer buiten zitten op een beschut plekje? Bent u op zoek naar een verandadoek op maat waar u in de zomer- en wintermaanden plezier van heeft? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zeilmakerij Witte. Zeilmakerij Witte is gevestigd in Breda en beschikt over een eigen werkplaats. In onze eigen werkplaats maken wij de mooiste verandadoeken op maat voor al onze klanten.

Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat graag voor u aan de slag gaat. Wij maken vooral verandadoeken met onze eigen handen en niet machinaal. Dit doen wij omdat een verandadoek op maat precisiewerk is en wij graag kwaliteit afleveren. Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en leveren verandadoeken tegen betaalbare prijzen. Bent u benieuwd wat wij voor uw gewenste verandadoek kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u een overzicht van onze succesvolle projecten, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden. Voor het vinden van een verandadoek op maat bent u bij Zeilmakerij Witte Breda aan het juiste adres. 

Verandadoek van Zeilmakerij Witte in Breda

Zeilmakerij Witte in Breda is al sinds 1910 een begrip in Breda en ver daarbuiten. Wij bieden u de beste kwaliteit in onder andere verandadoeken, tegen zeer scherpe en betaalbare prijzen. Wij zijn de zeilmaker waar u van op aan kunt. Wij werken in de modernste werkplaats en met de nieuwste technieken. Ons productieteam bestaat uit vakkundige en gedreven vakvrouwen en -mannen met veel ervaring, die ook graag voor uw gewenste verandadoek aan de slag gaan. Wij luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze naar een passend ontwerp, waardoor een prachtige harmonie ontstaat op uw veranda. Een verandadoek op maat bestellen bij onze zeilmakerij in Noord-Brabant is een zeer goede keuze. Wij hanteren eerlijke prijzen en beloven u een snelle levering. 

Meer weten over een verandadoek op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een verandadoek? Bent u benieuwd naar de kleuren die wij kunnen gebruiken, zodat de ‘wauw-factor’ van uw veranda niet verloren gaat? Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. Naast ons aanbod in verandadoeken vindt u bij ons ook een ruim aanbod in vrachtwagenzeilen, schaduwdoeken en zeilen voor reclame en zandbaknetten.

Verandadoeken van Zeilmakerij Witte betekent:

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Meer weten over onze verandadoeken?

  Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen via 076 – 571 16 48, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  contact icon