Verandadoek op maat laten maken

Welkom bij Zeilmakerij Witte, dé specialist in verandadoeken. Wij bieden hoogwaardige verandadoeken die perfect passen bij jouw buitenruimte. Met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap zorgen wij ervoor dat je verandadoek lang meegaat en voldoet aan al je wensen.

Onze verandadoeken zijn verkrijgbaar via onze showroom, waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. In onze showroom krijg je persoonlijk advies van onze experts, die je graag helpen bij het kiezen van het juiste verandadoek voor jouw specifieke situatie.

Met onze verandadoeken creëer je een extra leefruimte op je veranda. Je kunt langer genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Onze doeken bieden bescherming tegen zon, wind en regen, waardoor je veranda het hele jaar door een comfortabele plek wordt.

Als je ervoor kiest om je verandadoek via onze showroom te kopen, profiteer je van verschillende voordelen. Je kunt de verschillende materialen en kleuren bekijken en voelen, zodat je de beste keuze kunt maken. Onze experts staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden, zodat je met vertrouwen je aankoop kunt doen.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen verandagordijn

 • Tijdens alle seizoenen van het jaar optimaal gebruik van uw veranda
 • Extra kinderspeelruimte, rokersruimte of loungehoek
 • Geen katten of andere ongewenste dieren op de kussens van uw lounge set
 • Tijdens dat gezellig avondje met vrienden net wat langer buiten kunnen zitten
 • Duurzaam in gebruik door enkel gebruik van A-merk materialen

Naast de verkoop via onze showroom bieden wij ook maatwerkoplossingen. Onze vakmensen kunnen het verandadoek volledig aanpassen aan jouw specifieke afmetingen en wensen. Zo krijg je een verandadoek dat perfect past bij jouw veranda en esthetische voorkeuren.

Bij Zeilmakerij Witte begrijpen we dat kwaliteit en klanttevredenheid essentieel zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze verandadoeken met zorg en aandacht worden gemaakt. We gebruiken duurzame materialen en moderne productiemethoden om een hoogwaardig product te leveren waar je jarenlang van kunt genieten.

Wacht niet langer en bezoek onze showroom bij Zeilmakerij Witte om onze verandadoeken te bekijken en te ervaren. Onze experts helpen je graag bij het vinden van het perfecte verandadoek voor jouw veranda. Neem contact met ons op of kom langs en ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige verandadoeken voor jouw buitenruimte.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden, heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om onze verandazeilen en andere producten te bekijken. Tijdens onze openingsuren kunt u altijd binnenlopen. Wilt u graag uw showroombezoek plannen? Dat kan hier: plan uw showroombezoek.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  Meer weten over onze verandadoeken?

  Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen via 076 – 571 16 48, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  contact icon