Bevestiging Verandazeilen: Een Gedetailleerde Gids

Dus, je hebt een verandazeil gekozen en twijfelt of je het zelf moet monteren. Nou, je bent niet alleen! We hebben al meer dan 2500 van zeilen voor overkappingen geleverd, en het grappige is dat meer dan 85% van onze klanten de verandazeilen montage zelf heeft gedaan. Dat is best een goede keuze, als je het ons vraagt.

We leggen in onderstaande stap voor stap uit hoe je een verandazeil moet monteren, zodat je precies weet wat je moet doen.

Verandazeilen montage met Draaisluitingen

Draaisluitingen zijn populair vanwege hun fraaie look en betaalbaarheid. Je hebt kleine metalen draaisluitingen, maar ook stoere “vrachtwagen draaisluitingen” die steeds meer in trek zijn. Bij een verandazeil met draaisluitingen heb je altijd een rail aan de bovenkant. De montage is simpel. Eerst zorg je dat de caravanrail recht hangt. Daarna schuif je het verandazeil in de caravanrail. We leveren een mal om de draaisluitingen op de juiste plek te zetten. Alles wat je nodig hebt, zoals schroeven, draaisluitingen en de rail, zit bij je verandazeil inbegrepen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Verandazeilen montage met Rondom een Rail en Ritsen

Een andere optie is ritsen toevoegen aan je verandazeil. Eerst plaats je een aluminium kederprofiel aan de bovenkant. Vervolgens schuif je het zeil erin en rits je één kant open. Schuif de pees in het kederprofiel en rits hem dicht. Schroef dan de rail vast en herhaal aan de andere kant. Voordat je die rail vastzet, vraag je om wat hulp om het zeil strak te trekken.

Goede Kwaliteit Bevestigingsmaterialen

De duurzaamheid van je verandazeil hangt af van de kwaliteit van de gebruikte materialen. Wij gebruiken alleen topkwaliteit:

Monteren van je verandazeil hoeft geen puzzel te zijn. We leveren een duidelijke stapsgewijze instructie samen met je verandazeil.

Veiligheid en het juiste gereedschap

Hulp bij Montage verandazeil

Hoewel je het verandazeil zelf kunt monteren, is extra hulp soms handig, vooral bij het plaatsen in de bovenrail en het opspannen. Onze gedetailleerde montage-instructie geeft verdere uitleg en begeleidt je stap voor stap.

Montage door Ons:

Als je wilt, kunnen wij je verandazeil ook monteren. Geef dit aan, en we bespreken graag de extra kosten met je. Geen probleem!

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

contact icon