Bij Zeilmakerij Witte hebben we een duidelijke voorkeur als het gaat om materiaalkeuze: Weathermax 80. Dit is niet zomaar een stof; het is een materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor de meest veeleisende buitenomstandigheden.

Wat maakt WeatherMax zo bijzonder?

Het begint allemaal met zijn unieke samenstelling: 100% Amerikaans gemaakt en gepatenteerd, ontworpen voor kracht en duurzaamheid zonder in te boeten aan gewicht.

WeatherMax 80 is niet zomaar een outdoor stof. Het combineert superieure sterkte met langdurige kleurvastheid, waardoor het perfect is voor schaduwdoeken, tuinhoezen, boothoezen, harmonicadoeken en parasolhoezen. Maar wat het echt onderscheidt, zijn de SaturaMax garens. In tegenstelling tot traditionele garens die kunnen uitzetten en slijten, zijn de garens van WeatherMax solide en blijven ze intact, wat zorgt voor een ongeëvenaarde duurzaamheid.

Weathermax waterafstotend

Een ander belangrijk voordeel van WeatherMax 80 is de HydroMax+ afwerking. Terwijl veel andere stoffen vertrouwen op coatings voor waterbestendigheid, biedt WeatherMax dezelfde waterafstotende eigenschappen zonder het extra gewicht van een coating. Dit betekent dat u een lichtgewicht, maar toch uiterst duurzaam materiaal krijgt.

Of u nu op zoek bent naar maritieme hoezen, zonneschermen of andere outdoor toepassingen, WeatherMax is de keuze voor degenen die het beste willen. Bij Zeilmakerij Witte begrijpen we de behoeften van onze klanten, en daarom kiezen we voor WeatherMax 80.”

In onze zeilmakerij draait alles om vakmanschap en het kiezen van het juiste materiaal. WeatherMax is voor ons een gamechanger. Als zeilmakers weten we hoe belangrijk het is om een stof te hebben die niet alleen sterk is, maar ook bestand tegen de elementen. En dat is precies wat WeatherMax 80 ons biedt.

Kiezen voor hoogwaardig materiaal

Elke zeilmaker zal je vertellen dat het geheim van een goed zeil in het materiaal zit. Met WeatherMax 80 hebben we een stof in handen die gemaakt is voor de buitenlucht. Of we nu een zeil maken dat de zoute zeelucht moet weerstaan of de felle zon, WeatherMax behoudt zijn kleur en sterkte.

Weathermax = water afstoten + ademen

Wat ons vooral aanspreekt, is hoe WeatherMax water afstoot. In ons klimaat, waar regen eerder regel dan uitzondering is, is dat cruciaal. Maar deze stof doet meer dan alleen water buiten houden; het ademt ook. Dat betekent dat vocht onder het zeil kan ontsnappen, waardoor het risico op schimmel en meeldauw vermindert. Voor ons als zeilmakers is dat goud waard.

Bij Zeilmakerij Witte staan we voor kwaliteit. En met WeatherMax weten we dat we onze klanten het beste van het beste bieden. Of je nu een zeil voor je boot, je terras of een ander project nodig hebt, met een zeil van WeatherMax 80 ben je jarenlang verzekerd van topkwaliteit. We zijn trots op ons vak en op de materialen waarmee we werken, en WeatherMax 80 staat bovenaan die lijst

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

contact icon