Zandbaknet op maat

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Zandbaknet op maat

Bescherm de zandbak in uw tuin met een zandbaknet dat op maat is gemaakt voor u door Zeilmakerij Witte. Met een zandbaknet houdt u het zand in uw zandbak schoon. U voorkomt zo bijvoorbeeld dat dieren in de zandbak klimmen. Vanwege de lucht die nodig is voor de natuurlijke reiniging van het zand mag de zandbak niet helemaal afgedekt worden door bijvoorbeeld een zeil. Dit is waarom er zandbaknetten worden gebruikt. Omdat er zo veel verschillende soorten zandbakken zijn worden bij Zeilmakerij Witte alle zandbaknetten op maat gemaakt.

Houdt ook uw zandbak schoon met een zandbaknet op maat in Breda!

Wanneer u een zandbaknet bij Zeilmakerij Witte bestelt in Breda op maat laat maken wordt deze altijd handmatig aangemeten aan uw zandbak. Bij ons werken uitsluitend deskundige vakmensen met jarenlange ervaring en dat ziet u dan ook terug in de kwaliteit van uw zandbaknet. Deze is namelijk met de hand tot in de puntjes in afgewerkt. Dit maakt Zeilmakerij Witte de beste optie voor het laten maken van uw zandbaknet op maat.

Vraag een offerte aan

Wilt u ook uw zandbak schoonhouden en beschermen tegen vuil van buitenaf? Vraag dan snel online een offerte aan en laat ons een zandbaknet op maat maken voor u. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 076 – 571 16 48.
 

Meest bekeken

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.