Bescherm de zandbak in uw tuin met een zandbaknet dat op maat is gemaakt voor u door Zeilmakerij Witte. Met een zandbaknet houdt u het zand in uw zandbak schoon. U voorkomt zo bijvoorbeeld dat dieren in de zandbak klimmen. Vanwege de lucht die nodig is voor de natuurlijke reiniging van het zand mag de zandbak niet helemaal afgedekt worden door bijvoorbeeld een zeil. Dit is waarom er zandbaknetten worden gebruikt. Omdat er zo veel verschillende soorten zandbakken zijn worden bij Zeilmakerij Witte alle zandbaknetten op maat gemaakt.

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen zandbaknetten

 • Leverbaar in elk formaat en vorm
 • Verschillende kleuren leverbaar
 • Verschillende netten met ieder hun eigen specifieke kwaliteiten
 • Kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar!
 • Weers- en UV bestendig
 • Snel leverbaar

Een greep uit een aantal projecten

Houdt ook uw zandbak schoon met een zandbaknet op maat in Breda!

Wanneer u een zandbaknet bij Zeilmakerij Witte bestelt in Breda op maat laat maken wordt deze altijd handmatig aangemeten aan uw zandbak. Bij ons werken uitsluitend deskundige vakmensen met jarenlange ervaring en dat ziet u dan ook terug in de kwaliteit van uw zandbaknet. Deze is namelijk met de hand tot in de puntjes in afgewerkt. Dit maakt Zeilmakerij Witte de beste optie voor het laten maken van uw zandbaknet op maat.

Vraag een offerte aan

Wilt u ook uw zandbak schoonhouden en beschermen tegen vuil van buitenaf? Vraag dan snel online een offerte aan en laat ons een zandbaknet op maat maken voor u. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 076 – 571 16 48.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Meest bekeken

  Verandazeil op maat

  |

  Verandazeil Eindhoven

  |

  Verandazeil Tilburg

  contact icon