Zeil overkapping specialist

Bent u op zoek naar een zeil overkapping? Bij Witte Breda bent u aan het juiste adres want wij maken hoogwaardige zeilen voor uw overkapping. Onze zeilen zijn ontworpen om uw buitenruimte te voorzien van beschutting en comfort zodat u optimaal kunt genieten van een overdekt buitenleven. Onze zeilen worden gemaakt met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en moderne fabricagetechnieken om zeilen te creëren die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en langdurig meegaan. Met onze zeilen kunt u uw overkapping beschermen tegen zonlicht, regen en wind. Hierdoor kunt u het hele jaar door kunt genieten van een aangename buitenomgeving. Bij Witte Breda bieden we een ruime keuze aan kleuren en afwerkingsopties zodat u de zeil overkapping kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw buitenruimte. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Naast de levering van zeilen voor uw overkapping bieden we ook montage- en inmeetdiensten aan. Onze ervaren professionals zorgen voor een vakkundige installatie van het zeil. Hierdoor bent u verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit.

Bereken direct de kosten

Ontdek nu onze berekenhulp voor verandazeilen bij Zeilmakerij Witte! Waardoor u eenvoudig berekent wat de benodigde afmetingen is en ontvang een op maat gemaakt zeil voor jouw veranda. Kortom bespaar tijd en moeite, en geniet optimaal van jouw buitenruimte. Probeer het vandaag nog en ervaar het gemak van onze berekenhulp bij Zeilmakerij Witte!

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen verandazeil

 • Tijdens alle seizoenen van het jaar optimaal gebruik van uw veranda
 • Extra kinderspeelruimte, rokersruimte of loungehoek
 • Geen katten of andere ongewenste dieren op de kussens van uw lounge set
 • Tijdens dat gezellig avondje met vrienden net wat langer buiten kunnen zitten
 • Duurzaam in gebruik door enkel gebruik van A-merk materialen

Maatwerk met zeil overkapping

Kies voor een zeil overkapping van Witte Breda waarmee u een beschutte en sfeervolle buitenruimte creëert. In deze ruimte kunt u heerlijk ontspannen en genieten, ongeacht het weer. Met onze hoogwaardige zeilen bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en een esthetisch aantrekkelijke oplossing voor uw overkapping. Bij Witte Breda zijn we toegewijd aan het onderhouden van onze veranda zeilen. We streven ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat u kunt blijven genieten van uw veranda zeil zonder hoge reparatiekosten. Bij Witte Breda geloven we in maatwerk en daarom bieden we alle opties die u nodig heeft voor uw veranda zeil. We streven ernaar om aan al uw specifieke wensen te voldoen zodat uw veranda zeil perfect aansluit bij uw behoeften. Bij Witte Breda worden al onze veranda zeilen op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig te werken en ervoor te zorgen dat het zeil perfect past bij uw veranda. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw veranda zeil een naadloze en esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan uw buitenruimte. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? U kunt direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ja, ik wil Zeilmakerij Witte inschakelen!

Als u ons wilt inschakelen voor een verandazeil dan kunt u contact met ons opnemen voor uitgebreid en persoonlijk advies. Dat kan door te bellen naar 076 – 571 16 48. U kunt ook een bericht per e-mail sturen naar info@wittebreda.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder en nemen alle tijd voor u om u het beste advies te geven.

Contact over verandazeilen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto van jouw overkapping, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze verandazeilen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.
  Kom gerust langs om onze verandazeilen en andere producten te bekijken.

  Meer weten over onze verandazeilen?

  Heeft u interesse in verandazeilen van Zeilmakerij Witte?
  Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  Vraag en antwoord

  Wat is de gemiddelde levertijd voor een verandazeil van Zeilmakerij Witte?

  Bij Zeilmakerij Witte streven we naar ongekend snelle levertijden. Gemiddeld genomen is uw verandazeil binnen 4 weken gereed. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe buitenruimte.

  Welke garantie biedt Zeilmakerij Witte op standaard verandazeilen?

  Op standaard verandazeilen bieden we 1 jaar garantie. We staan achter de kwaliteit van onze producten en zorgen ervoor dat uw verandazeil voldoet aan onze hoge standaarden.

  Wat is de garantieperiode voor luxe verandazeilen van Zeilmakerij Witte?

  Voor luxe verandazeilen bieden we maar liefst 5 jaar garantie. Deze verlengde garantieperiode onderstreept ons vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van onze luxe producten.

  Wat valt er wel en niet onder de garantie van verandazeilen?
  De exacte garantievoorwaarden zijn te vinden in onze garantievoorwaarden. Hierin staat duidelijk beschreven wat wel en niet onder de garantie valt. We streven naar transparantie en eerlijke service.
  Wat gebeurt er als er na de garantieperiode iets met mijn verandazeil gebeurt?

  Bij Zeilmakerij Witte gaan we verder dan alleen garantie. Zelfs na de garantieperiode bieden we levenslange reparaties tegen minimale kosten voor de verandazeilen die wij hebben geleverd.

  Biedt Zeilmakerij Witte ook maatwerkoplossingen voor verandazeilen?

  Zeker! Bij Zeilmakerij Witte maken we verandazeilen op maat, zodat we aan uw specifieke wensen kunnen voldoen. Van kleurkeuze tot extra opties, we zorgen ervoor dat uw verandazeil perfect bij uw buitenruimte past.

  Kan Zeilmakerij Witte ook het inmeten en de montage van mijn verandazeil verzorgen?

  Ja, naast het op maat maken van uw verandazeil kunnen we ook het inmeten en de montage voor u verzorgen. Onze professionele vakmensen zorgen ervoor dat uw verandazeil perfect wordt geïnstalleerd.

  Hoe lang is Zeilmakerij Witte al actief in de zeilmakerijbranche?
  Zeilmakerij Witte heeft meer dan 110 jaar ervaring in de zeilmakerijbranche. Deze lange geschiedenis is een teken van onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit in het leveren van hoogwaardige verandazeilen.

  contact icon