Zeil voor overkapping

Bent u op zoek naar zeil voor overkapping? Zoekt u dan niet verder. Bij Witte Breda kunt u terecht voor hoogwaardige zeilen voor uw overkapping. Onze zeilen zijn speciaal ontworpen om uw buitenruimte te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw overkapping. Of het nu gaat om bescherming tegen zonlicht, regen of wind, ons zeil voor overkapping biedt de nodige beschutting en comfort. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, daarom maken we gebruik van de beste materialen en fabricagetechnieken. Onze zeilen worden zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail waarbij we streven naar een perfecte pasvorm en een strakke uitstraling. Bij Witte Breda begrijpen we dat uw overkapping een belangrijk onderdeel is van uw buitenleven en daarom bieden we een breed scala aan kleuren en afwerkingsopties. Zo kunt u het zeil volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw buitenruimte. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast bieden we ook montage- en inmeetdiensten aan zodat u verzekerd bent van een professionele installatie van uw zeil.

Bereken direct de kosten

Ontdek nu onze berekenhulp voor verandazeilen bij Zeilmakerij Witte! Bereken eenvoudig de benodigde afmetingen en ontvang een op maat gemaakt zeil voor jouw veranda. Bespaar tijd en moeite, en geniet optimaal van jouw buitenruimte. Probeer het vandaag nog en ervaar het gemak van onze berekenhulp bij Zeilmakerij Witte!

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen verandazeil

 • Tijdens alle seizoenen van het jaar optimaal gebruik van uw veranda
 • Extra kinderspeelruimte, rokersruimte of loungehoek
 • Geen katten of andere ongewenste dieren op de kussens van uw lounge set
 • Tijdens dat gezellig avondje met vrienden net wat langer buiten kunnen zitten
 • Duurzaam in gebruik door enkel gebruik van A-merk materialen

Zeil voor overkapping bij Witte Breda

Bij Witte Breda hanteren we een geavanceerde lasmethode voor het maken van een zeil voor overkapping. Door middel van hoogfrequent lassen worden er geen stiknaden gebruikt. Dit resulteert niet alleen in een strak uiterlijk van de verandazeilen, maar zorgt er ook voor dat ze langer meegaan. Als ervaren voortentgebruiker weten wij dat stiknaden als eerste worden aangetast door de schadelijke invloed van zonlicht en Uv-stralen. Onze verandazeilen worden gemaakt uit één stuk doek, zonder gebruik te maken van losse stroken. Hierdoor wordt de spanning in het doek tot een minimum beperkt waardoor het doek strakker kan worden opgehangen. Hoewel dit niet de goedkoopste productiemethode is, geloven wij dat dit de beste manier is om hoogwaardige verandazeilen te maken.

Hoogste kwaliteit voor zeil voor overkapping

Met onze hoogfrequente lasmethode en het gebruik van één stuk doek streven we ernaar om verandazeilen van de hoogste kwaliteit te leveren. Hiermee garanderen we niet alleen een strakke uitstraling, maar ook duurzaamheid en een langere levensduur. Bij Witte Breda staan we voor vakmanschap en streven we altijd naar de beste oplossingen voor onze klanten. Met een zeil voor overkapping van Witte Breda bent u verzekerd van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek. Creëer een sfeervolle en beschutte buitenruimte waar u kunt genieten van het buitenleven in alle seizoenen.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze verandazeil heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Bel van maandag tot vrijdag 076 – 57 11 648 of stuur ons een mail naar info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag of kom langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon