Voor allerlei soorten zeilen gaat u naar Zeilmakerij Witte in Breda, in het westen van Brabant. Wij realiseren op maat gemaakte zeilen voor diverse toepassingen. Daarbij maken wij deze zeilen volgens het oude vakmanschap en is veel van ons werk handwerk. Laat uw wensen horen en wij gaan in onze zeilmakerij in Brabant voor u aan de slag.

In onze zeilmakerij in Brabant realiseren wij zeilen voor verschillende toepassingen

Bij alle zeilen die wij maken staan uw wensen centraal. Wij maken een zeil op maat voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een vrachtwagenzeil, een verandazeil, een schaduwdoek, een zeil voor reclame en zandbaknetten. Of is de tent waarmee u jaarlijks mee gaat kamperen ineens kapot? Kom dan ook langs in onze zeilmakerij in Brabant, waar wij de tent voor u repareren. U hoeft dan geen nieuwe tent te kopen, wel zo voordelig toch?

Ontdek de mogelijkheden voor uw toepassing

U bent van harte welkom in onze showroom in Brabant waar wij u alles vertellen over de mogelijkheden van onze zeilmakerij. Ook staan wij u telefonisch te woord wanneer u belt naar 076 – 571 16 48. Weet u al welk zeil voor uw toepassing geschikt is? Dan vraagt u vrijblijvend online een offerte aan.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Neem contact op

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Meest bekeken

  Verandazeil Tilburg

  |

  Zeil op maat

  |

  Zonnedoek waterdicht op maat

  contact icon