Zeilmakerij Brabant

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Zeilmakerij Brabant

Voor allerlei soorten zeilen gaat u naar Zeilmakerij Witte in Breda, in het westen van Brabant. Wij realiseren op maat gemaakte zeilen voor diverse toepassingen. Daarbij maken wij deze zeilen volgens het oude vakmanschap en is veel van ons werk handwerk. Laat uw wensen horen en wij gaan in onze zeilmakerij in Brabant voor u aan de slag.

In onze zeilmakerij in Brabant realiseren wij zeilen voor verschillende toepassingen

Bij alle zeilen die wij maken staan uw wensen centraal. Wij maken een zeil op maat voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een vrachtwagenzeil, een verandazeil, een schaduwdoek, een zeil voor reclame en zandbaknetten. Of is de tent waarmee u jaarlijks mee gaat kamperen ineens kapot? Kom dan ook langs in onze zeilmakerij in Brabant, waar wij de tent voor u repareren. U hoeft dan geen nieuwe tent te kopen, wel zo voordelig toch?

Ontdek de mogelijkheden voor uw toepassing

U bent van harte welkom in onze showroom in Brabant waar wij u alles vertellen over de mogelijkheden van onze zeilmakerij. Ook staan wij u telefonisch te woord wanneer u belt naar 076 – 571 16 48. Weet u al welk zeil voor uw toepassing geschikt is? Dan vraagt u vrijblijvend online een offerte aan.
 

Meest bekeken

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.