Zeilmakerij Made

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Zeilmakerij Made

Voor allerlei soorten zeilen gaat u naar Zeilmakerij Witte in Breda, niet ver van Roosendaal en Made. Naar wat voor soort zeil bent u op zoek? Wat is precies de toepassing? In onze zeilmakerij vindt u het allemaal. Daarbij maken wij de zeilen voor u op maat, zodat u zeker weet dat het de juiste afmetingen heeft. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Kom dan eens langs bij onze zeilmakerij in de buurt van Roosendaal en Made.

Verschillende soorten zeilen in onze zeilmakerij nabij Made en Roosendaal

Verandazeilen, kermiszeilen, reclamezeilen, zandbaknetten, schaduwdoeken, u vindt het allemaal in ons ruime assortiment. Laat ons uw wensen horen en wij gaan voor u aan de slag. Wij richten ons voornamelijk op maatwerk, waardoor wij ook voor uw toepassing het geschikte zeil creëren.

Volgens het oude vakmanschap

In onze zeilmakerij dicht bij Roosendaal en Made treft u het al oude vakmanschap aan. Dat betekent dat veel van ons werk handwerk is, waarin wij ondersteund worden door de modernste hulpmiddelen en productietechnieken. Dit vakmanschap ziet u terug in de kwaliteit van het zeil dat wij u leveren.

Ontdek de mogelijkheden voor uw toepassing

Laat ons horen naar wat voor zeil u op zoek bent en voor welke toepassing. U ontvangt van ons deskundig advies en geven u informatie over de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de zeilen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 571 16 48 of kom langs in onze showroom in Breda. Als u al weet welk zeil geschikt is voor uw toepassing, vraagt u eenvoudig online een offerte aan.
 

Meest bekeken

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.