Voor allerlei soorten zeilen gaat u naar Zeilmakerij Witte in Breda, niet ver van Roosendaal en Made. Naar wat voor soort zeil bent u op zoek? Wat is precies de toepassing? In onze zeilmakerij vindt u het allemaal. Daarbij maken wij de zeilen voor u op maat, zodat u zeker weet dat het de juiste afmetingen heeft. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Kom dan eens langs bij onze zeilmakerij in de buurt van Roosendaal en Made.

Verschillende soorten zeilen in onze zeilmakerij nabij Made en Roosendaal

Verandazeilen, kermiszeilen, reclamezeilen, zandbaknetten, schaduwdoeken, u vindt het allemaal in ons ruime assortiment. Laat ons uw wensen horen en wij gaan voor u aan de slag. Wij richten ons voornamelijk op maatwerk, waardoor wij ook voor uw toepassing het geschikte zeil creëren.

Volgens het oude vakmanschap

In onze zeilmakerij dicht bij Roosendaal en Made treft u het al oude vakmanschap aan. Dat betekent dat veel van ons werk handwerk is, waarin wij ondersteund worden door de modernste hulpmiddelen en productietechnieken. Dit vakmanschap ziet u terug in de kwaliteit van het zeil dat wij u leveren.

Ontdek de mogelijkheden voor uw toepassing

Laat ons horen naar wat voor zeil u op zoek bent en voor welke toepassing. U ontvangt van ons deskundig advies en geven u informatie over de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de zeilen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 571 16 48 of kom langs in onze showroom in Breda. Als u al weet welk zeil geschikt is voor uw toepassing, vraagt u eenvoudig online een offerte aan.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Meest bekeken

  Verandazeil op maat

  |

  Tentzeil overkapping

  |

  Raamzeil kopen

  contact icon