Zeilmakerij Rotterdam

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Zeilmakerij Rotterdam

Bij Zeilmakerij Witte in Breda, niet ver van Rotterdam en Dordrecht, vindt u het zeil dat u zoekt. In het assortiment vindt u namelijk allerlei soorten zeilen voor diverse toepassingen. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit, waardoor u zeker bent van een zeil dat aan uw wensen voldoet. Kom langs in onze showroom in Breda en ontdek de mogelijkheden.

Voor iedere toepassing een uitstekend zeil van zeilmakerij nabij Dordrecht en Rotterdam

In onze zeilmakerij produceren wij zeilen voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een verandazeil, waar u van uw veranda een heerlijke plek maakt voor ieder seizoen. Een vrachtwagenzeil, waar u de lading van uw vrachtwagen mee kunt afdekken. Of wat dacht u van een schaduwdoek waarmee u langer geniet van uw terras? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het voor u.

Grotendeels handwerk

In onze zeilmakerij in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht richten wij ons vooral op maatwerk. Hierdoor kunnen wij precies het zeil op maat voor u maken, zodat het de juiste afmetingen heeft. Daarbij bent u ook verzekerd van een uitstekende kwaliteit, doordat u in onze zeilmakerij het oude vakmanschap aantreft. Veel van ons werk is handwerk, maar wij maken ook gebruik van moderne hulpmiddelen en productietechnieken.

Vraag naar de mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden van onze zeilmakerij nabij Rotterdam en Dordrecht. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 076 – 571 16 48 of kom langs in onze ruime showroom in Breda. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te helpen. Als u een offerte aan wilt vragen, doet u dat eenvoudig online.
 

Meest bekeken

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.