Haal meer uit je veranda met een op maat gemaakt verandazeil

Wil je het hele jaar door van je veranda kunnen genieten, ongeacht het Nederlandse weer? Ontdek hoe een op maat gemaakt verandazeil de perfecte oplossing kan zijn. In dit artikel delen de specialisten van Zeilmakerij Witte uit Breda 6 waardevolle tips voor de aanschaf van een verandazeil dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Tip 1: Bepaal de afmetingen

Voordat je een verandazeil laat maken, is het belangrijk om de juiste afmetingen van je veranda te bepalen. Meet zorgvuldig de breedte en hoogte, de maat die je meet is de dagmaat. De dagmaat is van bovenkant vloer tot onderkant balk en van binnenkant paal tot binnenkant paal. Maak ook foto’s van de veranda, bovenbalk, staanders en vloer.

Tip 2: Laat jouw verandazeil matchen met de rest van je veranda, tuin en woning

Een verandazeil kan een esthetische aanvulling zijn op je veranda. Denk na over de kleur die goed past bij de rest van je buitenruimte. Overweeg een afwijkende kleur voor een mooi contrast. Vraag stalen aan om de kleur thuis te bekijken voordat je een definitieve keuze maakt. In onze showroom zijn alle mogelijkheden en kleuren te bekijken.

Tip 3: Denk na over de manier van bedienen

Verandazeilen kunnen handmatig of elektrisch bediend worden. Bij Witte hebben we ons gespecialiseerd in handmatig bediende verandazeilen. Overweeg de verschillende opties, zoals draaisluitingen of een aluminium keder profiel en ritsen. Bedenk welke bedieningsmethode het beste bij jouw wensen past.

Tip 4: De raamindeling van het verandazeil

Denk na over de raamindeling van het verandazeil. Door gebruik te maken van biezen en extra ritsen kun je het verandazeil in verschillende delen oprollen, waardoor je de opening naar wens kunt aanpassen bij verschillende weersomstandigheden.

Verandazeil

Tip 5: Kies voor kwaliteit

Bij het kiezen van een verandazeil is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het materiaal en de productiemethode. Kies voor een verandazeil dat hoogfrequent gelast is uit één stuk doek, zodat er geen stiknaden zijn die kunnen slijten door UV en gebruik. Zo ben je verzekerd van een strak en duurzaam verandazeil.

Tip 6: Laat je adviseren door een specialist

Om ervoor te zorgen dat je het juiste verandazeil aanschaft dat aan al jouw wensen voldoet, is het raadzaam om advies in te winnen bij een specialist. Zeilmakerij Witte in Breda is gespecialiseerd in verandazeilen op maat en staat klaar om je te adviseren en alle mogelijkheden te bespreken.

Geniet het hele jaar door van je veranda, ongeacht het weer, met een op maat gemaakt verandazeil dat perfect bij jouw wensen aansluit. Bezoek de showroom van Zeilmakerij Witte voor professioneel advies en ontdek de vele mogelijkheden.

Showroom verandazeilen
contact icon