Kwaliteit in afdeknetten


Bij Zeilmakerij Witte in Breda maken we sterke afdeknetten, containernetten en transportnetten die zorgen voor goede bescherming. We maken deze netten speciaal voor jou in onze eigen werkplaats, helemaal zoals jij dat wilt.

We vinden het belangrijk dat onze afdeknetten van topkwaliteit zijn en voldoen aan de hoogste eisen voor bescherming en duurzaamheid. Onze netten worden gebruikt door professionele bedrijven, zoals bedrijven die afval verwerken, containers vervoeren en boeren.

Onze afdeknetten worden gemaakt van de beste materialen en hebben sterke zeilringen. Hierdoor gaan ze lang mee, zelfs als je ze veel gebruikt.

Maatwerk in afdeknetten

Bij Zeilmakerij Witte begrijpen we dat elk project anders is en speciale wensen heeft. Daarom maken we netten op maat voor allerlei doeleinden, zoals aanhangers, vijvers, zwembaden, zandbakken en afzetbakken.

Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de netten perfect passen en goed werken. We gebruiken sterke materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en veel gebruik. U kunt erop vertrouwen dat onze netten van goede kwaliteit zijn en lang meegaan.

Offerte voor afdeknet of containernet?

Kies Zeilmakerij Witte Breda als uw betrouwbare partner voor goede afdeknetten, containernetten en transportnetten. Neem nu contact op met ons om te praten over wat we voor u kunnen doen. Ontdek hoe we u kunnen helpen met netten die uw spullen goed beschermen.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen afdeknetten

 • Houdt uw lading veilig tijdens transport.
 • Beschermt tegen regen, wind en stof.
 • Voorkomt losraken van lading en vermindert ongevallenrisico.
 • Een afdeknet minimaliseert schade aan het milieu en voorkomt zwerfafval.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Zeilmakerij Witte

Welkom bij Zeilmakerij Witte, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige zeilen en afdekoplossingen. Met trots bieden wij vakmanschap, maatwerk en uitstekende service om aan al uw zeilbehoeften te voldoen.

Onze zeilmakerij, gevestigd in Breda, heeft een rijke traditie en jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van zeilen van topkwaliteit. Of het nu gaat om zeilen voor boten, vrachtwagens, industriële toepassingen of afdeknetten, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke project.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze afdeknetten heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag, maar kom ook vooral langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon