Kwaliteit in afdeknetten

Bij Zeilmakerij Witte in Breda kunt u terecht voor hoogwaardige afdeknetten, containernetten en transportnetten voor optimale bescherming. Wij bieden netten van uitstekende kwaliteit die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van bescherming. Onze afdeknetten, containernetten en transportnetten zijn speciaal ontworpen om uw eigendommen tijdens het transport optimaal te beschermen. Ze bieden een stevige en veilige barrière, zodat uw lading veilig en beschermd blijft, zelfs onderweg of bij opslag.

Maatwerk in afdeknetten

Bij Zeilmakerij Witte begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor uw afdeknetten, containernetten en transportnetten. Of u nu netten nodig heeft voor aanhangers, vijvers, zwembaden, zandbakken of als afdekking voor afzetbakken, wij kunnen netten op maat maken die perfect passen en aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit van de netten. We gebruiken hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik. Hierdoor kunt u vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze netten.

Offerte voor afdeknet of containernet?

Kies voor Zeilmakerij Witte Breda als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige afdeknetten, containernetten en transportnetten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen met netten die uw eigendommen optimaal beschermen.

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen afdeknetten

 • Houdt uw lading veilig tijdens transport.
 • Beschermt tegen regen, wind en stof.
 • Voorkomt losraken van lading en vermindert ongevallenrisico.
 • Een afdeknet minimaliseert schade aan het milieu en voorkomt zwerfafval.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Zeilmakerij Witte

Welkom bij Zeilmakerij Witte, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige zeilen en afdekoplossingen. Met trots bieden wij vakmanschap, maatwerk en uitstekende service om aan al uw zeilbehoeften te voldoen.

Onze zeilmakerij, gevestigd in Breda, heeft een rijke traditie en jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van zeilen van topkwaliteit. Of het nu gaat om zeilen voor boten, vrachtwagens, industriële toepassingen of afdeknetten, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke project.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar onze afdeknetten heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

  Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag, maar kom ook vooral langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

  contact icon