Zandbaknetten

Bent u op zoek naar een zandbaknet? Zeilmakerij Witte specialiseert zich in het maken van zeilen en zandbaknetten op maat. Het is voor kinderen heerlijk om in een zandbak te kunnen spelen. Niet voor niets komt men zandbakken tegen op locaties waar veel kinderen verblijven of waar zij kunnen spelen, zoals op peuterspeelzalen en basisscholen, speeltuintjes of kinderdagverblijven. Echter is het zand vatbaar voor invloeden van buitenaf, waaronder het weer.

Met een zandbaknet kunt u de zandbak netjes afsluiten en deze daartegen beschermen. U kunt de zandbak afdekken met een net en zo kinderen in een schone zandbak laten spelen. Bij Zeilmakerij Witte kunt u een zandbaknet kopen die op maat is gemaakt voor uw zandbak. Daarbij maken we enkel gebruik van hoogkwalitatieve materialen. Als u een zandbaknet wilt kopen, bent u bij ons aan het goede adres!

Een zandbaknet op maat

Zeilmakerij Witte is een familiebedrijf dat al vele jaren actief is in de zeilmakerij. Het bedrijf werd opgericht door de grootmoeder van de huidige directeur en produceert al sinds 1910 zandbaknetten en andere zeilen. De directeur van Zeilmakerij Witte is op dit moment Rob Witte. Hij is sinds 1974 werkzaam in de zeilmakerij en heeft dus al vele jaren ervaring. Bij Zeilmakerij Witte willen we laten zien dat goedkoop niet altijd duurkoop betekent.

Bij ons kunt u namelijk een zandbaknet kopen dat gemaakt is van materialen van de hoogste kwaliteit, terwijl u daar een zeer scherpe prijs voor betaalt. Ook leveren wij altijd maatwerk bij de productie van de zandbakafdekking. Door moderne hulpmiddelen in te zetten in combinatie met nieuwe en innovatieve productietechnieken en authentiek maat- en handwerk kunnen we het door u gewenste zandbaknet realiseren.

Bezoek gerust eens onze showroom!

Naast een zandbaknet kunt u bij Zeilmakerij Witte ook terecht voor zeilen voor vrachtwagens en aanhangers, schuifzeilen, verandazeilen, schaduwdoeken, afdeknetten, spandoeken, hoezen, beletteringen en tentreparaties. Bij interesse in onze producten of diensten bent u ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Deze is op iedere doordeweekse dag geopend tussen 8.00 uur en 17.00 uur. In verband met de koopavond is deze op donderdagen zelfs tot 20.00 uur geopend.

Een zandbaknet kopen bij Zeilmakerij Witte betekent verder genieten van de volgende voordelen:

Ja, ik wil een zandbaknet kopen!

Als u interesse heeft in een zandbaknet kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen indien gewenst een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. We zijn telefonisch bereikbaar via 076 – 571 16 48, per e-mail of middels het contactformulier.