Een mooi passend afdekzeil voor uw aanhangwagen, zwembad of een andere toepassing, dan moet u bij zeilmakerij Witte zijn! Al meer dan 110 jaar aan ervaring in het maken van (afdek)zeilen op maat, gevestigd in Breda. Wij leveren onze afdekzeilen door heel Noord-Brabant. Het voordeel van onze afdekzeilen op maat is dat deze duurzaam zijn, de perfecte pasvorm hebben en gemakkelijk schoon te maken.

Het afdekzeil op maat

Maatwerk afdekzeilen kunt u het best laten maken bij Zeilmakerij Witte in Noord-Brabant. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van afdekzeilen. Bij onze zeilmakerij maken we een afdekzeil op maat en helemaal op uw specifieke wensen, zodat deze precies past op bijvoorbeeld uw zwembad of uw zandbak. De perfecte pasvorm is belangrijk, uw afdekzeil ziet er dan niet alleen mooier mee maar gaat ook langer mee. Het dekt precies af en beschermt daarnaast tegen weersinvloeden.

Het ideale afdekzeil op maat laten maken bij ons in Noord-Brabant

Voor echt maatwerk bent u bij Zeilmakerij Witte in Breda aan het juiste adres. In onze zeilmakerij vindt u pas echt vakmanschap. Dit hebben we te danken aan de vakkundige zeilmakers in ons team. Hoewel ons vakmanschap wordt ondersteund door moderne hulpmiddelen en productietechnieken, blijft veel van ons werk nog steeds handwerk. Wij leveren u dus het ouderwetse ambacht gecombineerd met de nieuwste technieken. Op deze manier kunt u bij ons in Noord-Brabant altijd een afdekzeil op maat laten maken dat aan al uw wensen voldoet.

Heeft u nu een afdekzeil nodig heeft voor een aanhanger, zandbak of voor iets anders; bij onze zeilmakerij in Breda kunt u het afdekzeil op maat laten maken. Hierbij gaan we nauwkeurig te werk, waardoor we u verzekeren van een product van hoge kwaliteit. Waar u ook een afdekzeil voor nodig heeft; wij vinden altijd een passende oplossing!

Bestel nu uw maatwerk afdekzeil in Breda

Wij produceren altijd het perfecte afdekzeil of afdeknet voor u en geven u graag persoonlijk advies. Wilt u een afdekzeil op maat laten maken door ons bedrijf in Breda en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons portfolio of neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 571 16 48. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen via onze website.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon