Bij zeilmakerij Witte zijn enthousiast om te werken met Ferrari Soltis Horizon 86 omdat dit materiaal unieke eigenschappen heeft. Soltis 86 bied een goede doorkijk met daarbij een natuurlijke lichtdoorlaat, maar het is ook duurzaam. Er zijn vele manieren om Soltis 86 te gebruiken, denk aan: schaduwdoeken, valletjes, uitschuifschermen, zonwering in zelfs een winkelcentrum onder het glazen dak.

Zeilmakers werken graag met Soltis

Voor zeilmakers bied Soltis Horizon 86 een goede uitkomst, er kan zelfs schaduwkunst mee gemaakt worden. Beschermen uzelf tegen de zon met een aantrekkelijk doek. Voor bedrijven die net iets meer willen, kan het logo ook gedrukt worden. Zo bent u beschermd in stijl.

Veelzijdig en duurzaam materiaal

Bij Zeilmakerij Witte houden we van de veelzijdigheid en duurzaamheid van Soltis 86. Dit bied maatwerkoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Gaat het om creëren van een schaduwrijk terras, een elegante zonwering voor uw bedrijf, of het toevoegen van een artistiek tintje aan uw buitenruimte. Wij helpen u graag om uw visie werkelijkheid te maken met behulp van Soltis 86.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met onze hoogwaardige zeilmakerijdiensten en Soltis 86 materialen.

Ferrari Soltis Horizon 86

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

contact icon