Schaduwdoek op maat laten maken

Bent u op zoek naar een schaduwdoek? Heeft u weinig bomen in de tuin of net niet op de juiste plek, waardoor u boven uw terras geen schaduw kunt creëren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zeilmakerij Witte. Bij Zeilmakerij Witte bent u aan het juiste adres voor het vinden van een schaduwdoek op maat. Door de jaren heen is gebleken dat een schaduwdoek een fijne oplossing is. U kunt een schaduwdoek op zonnige dagen goed gebruiken en tijdens een regenbui of op minder zonnige dagen netjes opbergen. Door de jaren heen hebben wij onze kennis en assortiment steeds verder uit kunnen breiden en bieden wij u vandaag de dag een ruim aanbod aan in verschillende soorten schaduw doeken. Bij Zeilmakerij Witte heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten en maten schaduw doeken waardoor er altijd een schaduwdoek op maat te vinden is.

Op onze website vindt u direct ons ruime aanbod, waarbij u de keuze heeft uit verschillende afmetingen en kleuren. Hierdoor krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om online direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden of wilt u meer weten over de kosten van schaduw doeken op maat? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden. Daarnaast kunt u direct inspiratie op doen op onze website bij onze afgeronde projecten. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden die wij u aanbieden voor schaduw doeken en neem direct contact met ons op. 

Schaduwdoek op palen

Voordelen schaduwdoeken

 • Onze schaduwdoeken zijn waterafstotend
 • Ze zijn winddicht
 • Maar bovenal zonwerend
 • Het materiaal is licht elastisch
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar
 • In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
 • Verschillende afwerkingen mogelijk
 • In elke denkbare vorm op maat te maken
 • A-kwaliteit materiaal met de beste partners daarin

Schaduwdoeken van Zeilmakerij Witte

Zeilmakerij Witte biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in een schaduwdoek op maat. Door de jaren heen is het aanbod in een schaduwdoek op maat steeds verder uitgebreid en daar zijn wij graag in mee gegaan. Vele zakelijke en particuliere klanten maken vandaag de dag gebruik van onze producten en kunnen genieten van heerlijke zomerse dagen onder een schaduwdoek van Zeilmakerij Witte. Zeilmakerij Witte is gevestigd in Breda en heeft hierdoor een gunstige ligging. Zeilmakerij Witte is opgericht in maart 1910 door Catharina Witte. Na drie generaties Witte was het tijd voor een nieuwe, frisse wind en heeft Zeilmakerij Witte een nieuwe en trotse eigenaar in Rob van den Besselaar. Het concept en de kwaliteit zijn echter niet veranderd. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en maken wij keer op keer schaduw doeken op maat voor al onze klanten. In onze eigen zeilmakerij treft u het aloude vakmanschap aan. 

Dit vakmanschap wordt ondersteund met de modernste hulpmiddelen en productie technieken. Veel van ons werk blijft echt handwerk, waardoor wij nog zeer precies aan de slag kunnen gaan. Ons professionele productieteam bestaat uit vakkundige en gedreven vakvrouwen en -mannen met veel ervaring. Zij gaan graag voor uw schaduwdoek aan het werk. Bent u het beu om keer op keer te slepen met een parasol of wilt u niet telkens opnieuw het zware zonnescherm uitdraaien? Maak dan direct een afspraak bij Zeilmakerij Witte en plan een afspraak in om een schaduwdoek op maat te laten maken. 

Kom langs in onze showroom/winkel

U heeft bij ons de keuze uit verschillende afmetingen, maar ook uit verschillende kleuren en dichtheden. Daarnaast hebben wij ook schaduw doeken op maat in ons brede assortiment die waterdicht zijn. Daardoor kunt u ook tijdens een regenbui rustig buiten blijven zitten. Naast de verschillende specificaties vindt u bij ons ook een ruim aanbod in diverse kleuren en verschillende maten. Hierdoor is er altijd een schaduwdoek op maat die bij uw wensen past en aansluit bij de uitstraling van uw tuin en huis.

Zeilmakerij Witte in Breda produceert schaduw doeken op maat en levert altijd hoge kwaliteit. Met zorgvuldig vakmanschap en de nieuwe hulpmiddelen en productietechnieken maken wij schaduwdoeken die aan alle wensen van onze klanten voldoen. Zeilmakerij Witte levert keer op keer maatwerk. U kunt bij ons onder andere terecht voor waterdichte of waterdoorlatende schaduwdoeken, harmonicadoeken, windschermen en zichtschermen. Zeilmakerij Witte beschikt ook over een showroom en winkel, waar u van harte welkom bent om onze schaduwdoeken en andere producten met eigen ogen te kunnen bekijken. Zeilmakerij Witte is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag zijn we geopend tot 20.00 uur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een schaduwdoek? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook sturen wij u graag een vrijblijvende offerte, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten. Wij zien uw aanvraag voor een schaduw doek op maat graag tegemoet. 

Meer weten over onze schaduwdoeken?

Heeft u interesse in schaduwdoeken van Zeilmakerij Witte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.
U kunt ons bellen via 076 – 571 16 48, e-mailen of het contactformulier invullen.
Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon