Restmaterialen

Welkom bij Zeilmakerij Witte, dé specialist in gerecyclede tassen en tassen gemaakt van vrachtwagenzeilen. Bij Zeilmakerij Witte streven we ernaar om hoogwaardige producten te maken van restmaterialen, met een focus op duurzaamheid en hergebruik.

Tas van vrachtwagenzeil

Onze expertise ligt in het ontwikkelen en produceren van tassen en hoezen op maat, waarbij we gebruikmaken van een breed scala aan gerecyclede materialen. Denk hierbij aan oude bedrijfskleding, banners van beurzen, en uiteraard vrachtwagenzeilen. Of u nu zelf een ontwerp heeft of juist wilt profiteren van onze creatieve input, wij zorgen ervoor dat het eindproduct voldoet aan uw wensen en tegelijkertijd een duurzame uitstraling heeft.

Tas van hergebruikte materialen

Bij Zeilmakerij Witte hebben we een passie voor upcycling. We moedigen onze klanten aan om hun eigen restmaterialen aan te leveren, zoals oude bedrijfskleding of vrachtwagenzeilen. Maar we kunnen ook onze eigen restmaterialen combineren met de aangeleverde materialen om unieke producten te creëren. Op deze manier geven we materialen een nieuw leven en dragen we bij aan een circulaire economie.

Duurzaam relatie- of kerstgeschenk

Wat is er nu leuker dan als bedrijf een relatiegeschenk of kerstgeschenk te geven dat gemaakt is van gerecyclede materialen? Stel u eens voor: een tas gemaakt van oude bedrijfskleding, met het logo en de kleuren van uw bedrijf erop. Dit zorgt niet alleen voor een uniek en persoonlijk geschenk, maar toont ook uw betrokkenheid bij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Vraag offerte aan

Bij Zeilmakerij Witte streven we ernaar om mooie en herkenbare producten te maken, waarbij we upcycling als middel gebruiken om een duurzame boodschap uit te dragen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen iets unieks en milieu-vriendelijks te creëren.

Over Zeilmakerij Witte

Ontdek de inventieve wereld van Zeilmakerij Witte! Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om zijn creativiteit en innovatie in de wereld van zeilmakerij. Met een passie voor vakmanschap en een vooruitstrevende geest zijn we altijd op zoek naar inventieve oplossingen voor al uw zeildoek-behoeften.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Contact

Contact
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Kom langs in onze showroom/winkel

    Als u benieuwd bent naar onze oplossingen heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten.

    Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via 076 – 57 11 648 of info@wittebreda.nl voor een vrijblijvende offerte aanvraag, maar kom ook vooral langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder!

    contact icon