Schaduwzeil op maat

Maatwerk

Z

Vakmanschap

Kwaliteit

Home » Schaduwzeil op maat

Deze zomer zit u er lekker koel bij in uw tuin dankzij een schaduwzeil op maat gemaakt door Zeilmakerij Witte. Met een schaduwzeil creëert u een koele en schaduwrijke plaats in uw tuin zodat u kunt schuilen van de felle zon. Wanneer u bij ons een schaduwzeil bestelt kunnen wij deze leveren in diverse materialen, kleuren en afmetingen. Wij maken voor u dus een schaduwzeil op maat voor uw tuin en volgens uw wensen.

Uw schaduwzeil op maat gemaakt met echt vakmanschap

De zeilen in onze zeilmakerij worden op traditionele manier gemaakt. Hoewel deze productie wordt ondersteund met de modernste hulpmiddelen en productietechnieken, blijft het grootste deel van het maken van zeilen handwerk. Bij Zeilmakerij Witte hebben we het maken van zeilen verheven tot een echt vakmanschap. In ons productieteam vindt u dan ook uitsluitend vakkundige mensen met jarenlange ervaring. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een stukje kwaliteit wanneer u een schaduwzeil bestelt en op maat laat maken door ons.

Bestel nu uw schaduwzeil op maat in Breda

Een schaduwzeil op maat geeft meteen een upgrade aan uw achtertuin. Wilt u deze zomer ook lekker koel in de schaduw zitten in uw tuin? Vraag dan snel een offerte aan via onze site. Voor meer informatie over onze zeilen kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 076 – 571 16 48.
 

Meest bekeken

Neem contact met ons op

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.