Deze zomer zit u er lekker koel bij in uw tuin dankzij een schaduwzeil op maat gemaakt door Zeilmakerij Witte. Met een schaduwzeil creëert u een koele en schaduwrijke plaats in uw tuin zodat u kunt schuilen van de felle zon. Wanneer u bij ons een schaduwzeil bestelt kunnen wij deze leveren in diverse materialen, kleuren en afmetingen. Wij maken voor u dus een schaduwzeil op maat voor uw tuin en volgens uw wensen.

Uw schaduwzeil op maat gemaakt met echt vakmanschap

De zeilen in onze zeilmakerij worden op traditionele manier gemaakt. Hoewel deze productie wordt ondersteund met de modernste hulpmiddelen en productietechnieken, blijft het grootste deel van het maken van zeilen handwerk. Bij Zeilmakerij Witte hebben we het maken van zeilen verheven tot een echt vakmanschap. In ons productieteam vindt u dan ook uitsluitend vakkundige mensen met jarenlange ervaring. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een stukje kwaliteit wanneer u een schaduwzeil bestelt en op maat laat maken door ons.

Bestel nu uw schaduwzeil op maat in Breda

Een schaduwzeil op maat geeft meteen een upgrade aan uw achtertuin. Wilt u deze zomer ook lekker koel in de schaduw zitten in uw tuin? Vraag dan snel een offerte aan via onze site. Voor meer informatie over onze zeilen kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 076 – 571 16 48.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  Meest bekeken

  Veranda dichtmaken met zeil

  |

  Zandbaknet op maat

  |

  Raamzeil kopen

  contact icon