Bij zeilmakerij Witte zijn trots om te werken met Sioen B8103, omdat dit sterke materiaal heeft brandvertragende eigenschappen. Tenten en lichtgewichte constructies zijn voorbeelden waar u B8103 in verwerkt ziet. B8103 is antibacterieel en UV-gestabiliseerd. Hier houd het niet op want voor een vrachtwagenzeil of treinwagonzeil en zelfs op daken wordt B8103 gebruikt. B8103 is tot slot bestand tegen schommelende tempraturen, van +70 °C tot aan -40 °C.

Sioen B8103 grijs
Reclamezeil van B8103

Waarom Sioen B8103

B8103 is een brandvertragend materiaal met label B1 en M2, waardoor het zeil moeilijk ontvlambaar is en eventuele brand moeilijker verspreid. Wij raden dit zeker aan voor horecaeigenaren, kermis-exposanten en evenementen. Gebruik van gecertificeerde brandvertragende pvc-materialen is hier een standaard vereiste. Ga in stijl en met de juiste bescherming naar het volgende project of evenement. Kortom het materiaal voor uw project

Van grijs naar kleur, tot zelfs hier heeft u keuze uit! Gaat het project een grijs zeil van B8103 gemaakt worden of heeft het 2 kleuren? Tenslotte helpt Zeilmakerij Witte met de keuze maken en geeft advies op maat aan de hand van uw wensen.

Dakdekker of vrachtwagenchauffeur met B8103 om die reden komt u bij elke klus goed voor de dag. Duurzaamheid staat voorop. Industriële doeleinden of in de reclame en recreatie kan B8103 gebruikt worden. U maakt een goede keuze met dit materiaal. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies en bespreek alle mogelijkheden.

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen of vraag direct een offerte aan.

Sioen B8103 in diverse kleuren
contact icon