Bij zeilmakerij Witte maken wij een podiumzeil op maat om uw geluids- en lichtapparatuur te beschermen, maar ook om uw live optreden naar een hoger niveau te tillen. Gebruikt u het podiumzeil voor live bandoptreden of staat u op een festival dan wilt u goed voor de dag komen maar ook de artiesten met hun instrumenten beschermen tegen weer of wind. Heeft u zelf een zeil ontworpen of wilt u er een maken in overleg, dat kan kom vooral eens langs! Wij kunnen eventueel ook de speakers of andere apparatuur van hoezen voorzien voor een speciale uitstraling die past bij het podium.

Podiumzeil op maat voor elke trust

Elke trust opstelling is anders, wij bij zeilmakerij Witte maken het podiumzeil op maat aan de hand van de trust. Wij kunnen ook een podium dakzeil of achterzeil maken om uw podium dat beetje extra te geven wat ook nog eens aansluit op uw trust. Bestaat uw trust uit een of meerdere segmenten dat is geen probleem.

Verduisterend podiumzeil

Staat u op te treden met vele lichten of moet het donkerder zijn voor meer sfeer, dan bieden wij ook de optie om een podiumzeil op maat met blokout te maken. Wij gebruiken pvc doek van Sioen of Mehler dit pvc wordt onder andere gebruikt voor vrachtwagenzeilen. In het doek van Sioen zit een extra laagje wat het verduisterend maakt.

Podiumzeil repareren?

Bij Zeilmakerij Witte gaan we verder dan alleen het maken van podiumzeilen. We bieden ook een levenslange reparatieservice voor uw zeilen. Deze service houdt in dat we tegen minimale kosten uw zeilen in optimale staat proberen te houden. Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en streven ernaar om uw zeilen te onderhouden, zodat u er nog langer van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze reparatie- en onderhoudsdiensten.

zeilmakerij

Podiumbekleding

Onze podia zeilen zijn veelzijdig inzetbaar of u een podiumzeil op maat wilt of extra podium bekleding dan bent u bij zeilmakerij Witte aan het goede adres. Ook is er een mogelijkheid om raamfolie te gebruiken, deze transparante folie laat meer licht door tijdens een optreden en zo kan vanuit meerdere hoeken uw podium bekeken worden. Als er brandvertragende eisen aan de orde zijn, kunnen wij u ook helpen. Wij werken samen met vooraanstaande fabrikanten van zeil en doek. Deze leveren materialen die voldoen aan de Duitse, Franse en Europese richtlijnen voor brandvertraging. Denk hierbij aan de brandnorm M2 (brandvertragend).

“Ambachtelijk, betaalbaar & innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Voordelen podiumzeilen

  • Verbeterde uitstraling: Op maat gemaakte podiumzeilen voegen een professionele en aantrekkelijke uitstraling toe aan elk evenement.
  • Personalisatieopties: Ze kunnen bedrukt worden met logo’s, branding of full-color afbeeldingen om de merkidentiteit te versterken.
  • Gebruiksgemak: Op maat gemaakte zeilen zijn specifiek ontworpen voor het podium en passen perfect, wat het opbouwen en afbreken van het podium vereenvoudigt.
  • Duurzaamheid: Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en lang meegaan, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor hergebruik bij meerdere evenementen.

Een greep uit onze projecten

Professioneel advies en ervaring

Bij Zeilmakerij Witte staan we klaar om u professioneel advies te geven over materiaalkeuze, bevestiging, afwerking en meer. Met meer dan dertig jaar ervaring in het installeren van zeilen, niet alleen op podia maar ook op vrachtwagens, kermisattracties, marktwagens en tenten, kunt u erop vertrouwen dat we podiumzeilen op maat leveren waar u nog lang plezier van zult hebben.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan

Bekijk ons fotoalbum op de website om te zien hoe we eerder klanten blij hebben gemaakt met onze podiumzeilen.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, e-mail (info@wittebreda.nl), telefonisch (uw telefoonnummer) of u loopt binnen in onze showroom. We staan altijd klaar om u professioneel advies te geven en een vrijblijvende prijsopgave te doen.

Uw podium, onze expertise

Bij Zeilmakerij Witte gaan we verder dan standaardoplossingen. We zijn gespecialiseerd in het creëren van podiumzeilen die naadloos passen, met aandacht voor uw wensen en met een unieke uitstraling. Deze podium zeilen sluiten feilloos aan op uw trustsysteem of verduisteren het podium.

Met een ruime 110 jaar aan ervaring hebben we een indrukwekkende podiumzeilen op maat gemaakt. Of u nu een eenvoudig podium heeft dat een speciale touch nodig heeft, of bij een grootschalig evenement in de schijnwerpers staat, wij hebben de oplossing voor u!

Zeilmakerij en meer

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

Vraag en antwoord

Hoe kan ik een offerte krijgen voor een op maat gemaakt podiumzeil?

Bij Zeilmakerij Witte streven we ernaar om aan uw unieke behoeften te voldoen door op maat gemaakte podiumzeilen te leveren. Om een nauwkeurige offerte voor u op te stellen, hebben we enkele details nodig. We verzoeken u vriendelijk om ons een foto van het podium te sturen, samen met een gedetailleerde omschrijving van het gewenste zeil. Vertel ons of u het zeil al dan niet bedrukt wilt hebben. Bovendien zijn de afmetingen van de essentieel: geef de breedte, lengte en hoogte van het podium door.

Kunnen jullie ook bedrukte podiumzeilen leveren?

Zeker, bij Zeilmakerij Witte bieden we de mogelijkheid om bedrukte zeilen te leveren. Bedrukking kan variëren van logo’s en tekst tot aangepaste ontwerpen die passen bij uw bedrijfsidentiteit. Als u geïnteresseerd bent in een bedrukt podiumzeil, kunt u ons voorzien van de gewenste ontwerpinformatie en specificaties. Ons team zal ervoor zorgen dat het ontwerp nauwkeurig wordt weergegeven op het zeil, zodat uw podiumzeil de aandacht trekt terwijl uw apparatuur beschermd blijft.

Wat gebeurt er als mijn op maat gemaakte podiumzeil beschadigd raakt?

Bij Zeilmakerij Witte begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren en dat zeilen na verloop van tijd slijtage kunnen vertonen. We zijn er trots op dat we niet alleen hoogwaardige op maat gemaakte podiumzeilen leveren, maar ook een toewijding hebben om de levensduur van uw zeil te verlengen. Als uw podiumzeil beschadigd raakt, staan we klaar om reparaties uit te voeren. Ons ervaren team van vakmensen is bedreven in het herstellen van zeilen en het verhelpen van problemen, zodat uw zeil weer in optimale staat verkeert. We zien het als onze missie om ervoor te zorgen dat uw investering in een op maat gemaakt zeil zo lang mogelijk meegaat. U kunt op ons rekenen voor hoogwaardige reparaties en uitstekende service, zelfs nadat uw zeil is geleverd.

Hoe lang duurt het om een op maat gemaakt podiumzeil te produceren?

De productietijd van een op maat gemaakt aanhangerzeil kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zeil en de complexiteit van het ontwerp. Na ontvangst van uw offerteaanvraag en de benodigde informatie, zullen we u een geschatte productietijd verstrekken. We streven er altijd naar om efficiënt te werken en tegelijkertijd hoogwaardige resultaten te leveren. Ons doel is om u snel te voorzien van een op maat gemaakt podiumzeil dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Kan ik ook podiumzeilen bestellen voor verschillende soorten podiums?

Bij Zeilmakerij Witte hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte zeilen van uitmuntende kwaliteit. Met meer dan 110 jaar ervaring in de zeilmakerijbranche staan we garant voor vakmanschap en precisie. Of u nu op zoek bent naar schuifzeilen, afdeknetten, aanhangerzeilen op maat of specifieke PVC hoezen, wij bieden u hoogwaardige oplossingen die naadloos aansluiten bij uw eisen.

Hoe kan ik contact opnemen om mijn podiumzeil te bestellen?

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website of door ons te bellen maar langskomen in de showroom is ook geen probleem. We bespreken graag uw wensen, beantwoorden uw vragen en begeleiden u bij het bestellen van uw op maat gemaakte podiumzeil. Ons team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige bescherming voor uw apparatuur.

contact icon