Bij zeilmakerij Witte maken wij valkussens en valbrekers op maat om tijdens het oogsten of rooien de gewassen te beschermen. Het is belangrijk om uw gewassen of bloembollen te beschermen tegen beschadigingen, wij gebruiken stevig pvc wat ook gemakkelijk schoon te maken is.

Kipper matras op maat

Zeilmakerij Witte maakt een kipper matras op maat van hetzelfde materiaal als vrachtwagenzeil zoals Sioen B6000 met een schuiminlage van 10cm. Andere materialen, kleuren en schuiminlage zijn beschikbaar in overleg. Onze valkussens en valbrekers zijn te gebruiken voor bloembollen of diverse gewassen zoals uien of wortelen.

Aardappelvalmat

Witte maakt speciaal voor aardappels zacht valkussens zodat tijdens de oogst deze zacht vallen in een kist. De aardappel valt tijdens het storten in een kuubkist in waar wij een stortmat voor gemaakt hebben, eventueel kan er ook een afdekzeil gemaakt worden voor een kuubkist.

Valbrekermatras

Tijdens het oogsten van bijvoorbeeld aardappels, ui of wortel kunt u de laadbodem van uw kipper beschermen met een valbrekermatras. Deze is gemakkelijk te bevestigen aan de kipper. Onderaan de kipper ligt onze oogstmat op maat om de val van het gewas te breken.

Valbreker op maat

Wilt u een op maat gemaakte valbreker dan moet u bij zeilmakerij Witte zijn. De val van een aardappel, ui of bloembol wordt gebroken. Hierdoor valt uw oogst zachter in een kist waardoor tijdens het vullen minder beschadigingen optreden.

Bollenvalbreker

Naast valbrekers voor gewassen maakt Witte ook valbrekers voor (bloem)bollen op maat. De chute breekt niet alleen de val maar geleid de bol richting de kist wat gelijkmatig gaat. Het voordeel van onze valbrekers is dat de kans op inscheur kleiner is doordat wij sterk gecoat pvc gebruiken.

Valbrekerkussen

Met het vullen van kuubkisten met bloembollen of gewone bollen maken wij ook valbrekerkussens. De val wordt door de valbreker gebroken en het valbrekerkussen wordt op maat van de kist gemakt om de bollen een zachte lading te geven.

Voor de agrarische sector maken wij ook de volgende producten:

  • Doorrijgstroken
  • Vlechtbanden
  • Gaaskleden
  • Afdekkleden
  • Zeil voor gifspuit
  • Tractorjas
  • Reparaties
  • Cabinecover
contact icon