Zeilmakerij Witte maakt verschillende zeilen voor uw landbouwwagens. Een landbouwwagen zeil voor gewassen, hooi, bomen of zand? Bij zeilmakerij Witte maken wij een zeil op maat voor uw oogstwagen, balenwagen of bomenwagen. Wij maken het zeil voor uw landbouwwagen of huifwagen van hetzelfde materiaal als vrachtwagenzeil zodat u goed beschermend bent tegen het weer en een lange levensduur is gegarandeerd.

Oogstwagen zeil

Uw oogstwagen gaat door weer en wind, een goed zeil moet uw gewassen beschermen. Zeilmakerij Witte maakt een oogstwagen zeil op maat voor het oogsten van bijvoorbeeld mais of graan.

Balenwagen of bomenwagen zeil

Voor het vervoeren van hooibalen of bomen is een zeil niet onbelangrijk. Voor een veilig en goed beschermend vervoer tegen verlies van losse delen. Met een zeil op maat van Witte gaat u goed beschermend de weg op.

Zeilwagen voor het oogsten

Gebruikt u een oogstwagen dan helpt een oogstzeil op maat om uw medewerkers te beschermen. Met het opgraven en ophogen wordt veel grond vervoerd en deze wilt uw veilig vervoeren.

Reparatie landbouwwagen zeil

Bij zeilmakerij Witte bieden wij ook de mogelijk tot reparatie van uw landbouwwagen, ongeacht of deze van ons is of niet. Voordat u langskomt vragen wij of de desbetreffende reparatiepunten gemarkeerd kunnen worden met bijvoorbeeld schilders tape.

Voor de agrarische sector maken wij ook de volgende producten:

Bij zeilmakerij Witte maken we de mooiste producten met hoogwaardige materialen, moderne machines en authentiek vakmanschap. Een overzicht van andere producten in ons assortiment, snelsluitdeuren, scheidingswanden, oliebollenkraam zeil, poffertjeskraam zeil, gebakskraam zeil, kermiszeilen, schuifzeilen, aanhangwagenzeil, machinehoes, draaimolen dakzeil, heftruckzeilen, zeil voor huifkar, bootzeilen, orgelzeilen, oldtimer huif, balastzakken, zandzakken, unitzeilen, terras zeilen voor horeca, hoezen voor uw tuinset, hefdak doek, verandazeilen, zeil voor overkappingen, lichtkoepelzonwering, maaiboot kappen, afdekhoezen, zwembadzeilen, marktkraamzeilen, pistezeilen, afdekzeilen, marktkraamzeil, verkoopwagenzeil.

contact icon