Veranda dichtmaken maken met een verandazeil

Bent u in het bezit van een veranda en wilt u uw veranda dichtmaken door middel van een veranda doek? Bent u op zoek naar een zeilmakerij die namelijk met u mee denkt en voor een betaalbare en eerlijke prijs uw veranda kan dichtmaken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Zeilmakerij Witte. Zeilmakerij Witte is gevestigd in Breda en slaat graag de handen ineen voor het op maat maken van een veranda doek of zeil voor het dichtmaken van uw veranda. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat de kwaliteit en de uitstraling van uw veranda intact blijft. 

Bij Zeilmakerij Witte in Breda bent u aan het juiste adres voor het vinden van vakmanschap en jarenlange ervaring in het op maat maken van verschillende veranda zeilen en doeken. Want wij maken een verandazeil op maat voor diverse toepassingen. U kunt in de zomermaanden en in de wintermaanden genieten van uw prachtige veranda, doordat u met een prachtig doek of zeil uw veranda kan dichtmaken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de materialen en de kleuren die wij gebruiken om een veranda dichtmaken te realialeren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen tegelijkertijd graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. 

“Ambachtelijk, Betaalbaar & Innoverend”, -dat is Zeilmakerij Witte.

Volg ook onze socials: facebook, instagram, linkedin

Voordelen verandazeil

 • Tijdens alle seizoenen van het jaar optimaal gebruik van uw veranda
 • Extra kinderspeelruimte, rokersruimte of loungehoek
 • Geen katten of andere ongewenste dieren op de kussens van uw lounge set
 • Tijdens dat gezellig avondje met vrienden net wat langer buiten kunnen zitten
 • Duurzaam in gebruik door enkel gebruik van A-merk materialen

Veranda dichtmaken door experts

Veel mensen beschikken tegenwoordig over een terrasoverkapping of veranda in de tuin. Het is dan ook een must om een veranda dicht te laten maken, als u ook in het najaar gebruik wilt maken van uw veranda en lekker beschut wilt zitten. Zeilmakerij Witte in Breda is inmers een zeilmaker met de modernste werkplaats en met de nieuwste technieken. Daarnaast werken wij veelal met de hand omdat ons werk echt precisiewerk is. Daardoor kunnen wij juist uw verandazeilen op maat maken en luisteren wij goed naar uw wensen, om die te vertalen naar een passend ontwerp. Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en leveren verandazeilen tegen betaalbare prijzen. Kortom u betaalt bij ons een eerlijk bedrag. Doordat wij beschikken over onze eigen werkplaats, kunnen wij uw gewenste veranda dichtmaken met op maat gemaakt zeil. Door de jaren heen hebben wij ons team vergroot en beschikken wij over veel specialisten: vakkundige en gedreven vakvrouwen en -mannen met veel ervaring. 

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. De showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om onze verandazeilen en andere producten te bekijken.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons van maandag tot vrijdag bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.
  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen voor een prijsopgave op maat.

  Afspraak maken voor een veranda dichtmaken?

  Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij u aanbieden voor dichtmaken van uw veranda? U kunt direct contact met ons opnemen. Zeilmakerij de Witte in Breda gaat sinds 1910 graag voor u aan de slag. Deutsch?

  contact icon