Wil u graag een kwalitatief verandadoek laten maken in regio Waalwijk? Met een verandadoek sluit u open gedeeltes van uw terras af. Vraagt u zich af wat hier de voordelen van zijn? Als u een verandadoek aanschaft, zit u niet alleen op de warme zomeravonden heerlijk onder uw veranda, maar ook op de dagen wanneer het weer wat minder is. En helaas hebben we in Nederland regelmatig van die dagen. Ga heerlijk buiten zitten wanneer u dat wilt en kom bij Zeilmakerij Witte, gevestigd in Breda, langs voor een verandadoek op maat.

Met een verandadoek zit u comfortabel buiten in Waalwijk

Zit u met de eerste zonnestralen al buiten in uw tuin? En doet u dat het liefst iedere dag? Maar werken de temperaturen niet altijd mee? Dan is een verandadoek de ideale oplossing voor u! Met dit doek sluit u op regenachtige dagen de veranda af en op de mooie dagen maakt u het weer open. Door het verandadoek of het verandazeil kunt u de veranda steeds meer gebruiken als een verlengstuk van uw woning in Waalwijk of omgeving.

Op maat voor u gemaakt in Breda

In onze zeilmakerij maken wij het verandadoek voor u op maat van de beste materialen. Voordeel voor u is dat deze hoogwaardige materialen zeer betaalbaar zijn. Veel van onze producten maken we met de hand. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of de mogelijkheden van een verandadoek of schaduwdoek voor uw woning in de regio Waalwijk bespreken? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan of bel naar 076 – 571 16 48.

Verzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Deel een foto, zodat wij een goede impressie krijgen van de situatie.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kom langs in onze showroom/winkel

  Als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden heten we u van harte welkom in onze showroom/winkel. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Op donderdag hebben we koopavond tot 20.00 uur. In het weekend zijn we gesloten. Kom gerust langs om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Kom in contact met ons

  Wilt u meer weten over wat Zeilmakerij Witte voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Geen project is ons te groot.

  U kunt ons bellen via 076 – 57 11 648, e-mailen of het contactformulier invullen.

  Wij zullen dan binnen twee dagen contact met u opnemen met een prijsopgave op maat.

  contact icon